Νότια Κρήτη

Στέλνουν τα ΤΑΕ Μεσαράς και Ηρακλείου να κόψουν το ρεύμα σε σπίτια πολιτών!

Στέλνουν τα ΤΑΕ Μεσαράς και Ηρακλείου να κόψουν το ρεύμα σε σπίτια πολιτών!

A-
A+
25/09/2018 | 14:45

Για ένα “νέο τρόπο  αστυνόμευσης” κάνει λόγο η Ένωση Ειδικών Φρουρών Κρήτης, που όμως έτσι δεν θα μπορέσει να αντιμετωπιστεί η βαριά εγκληματικότητα που υπάρχει στην ενδοχώρα, η αντιμετώπιση της οποίας είναι και ο βασικός ρόλος των ΤΑΕ.

Την ώρα που οι πολίτες αγανακτούν με την εγκληματικότητα και την έλλειψη αστυνόμευσης, τα ΤΑΕ Μεσαράς και τα ΤΑΕ Ηρακλείου έχουν δεχθεί εντολές να συνοδεύουν συνεργεία της ΔΕΗ που πηγαίνουν σε σπίτια και επιχειρήσεις πολιτών για να προβούν σε διακοπή ρεύματος.

Διαβάστε την ανακοίνωση της:

“Είναι αδιανόητο το πως οι ειδικές δυνάμεις που η αποστολή τους είναι η καταπολέμηση της βαριάς εγκληματικότητας στην ενδοχώρα, να μην ασχολούνται ένα ολόκληρο καλοκαίρι με το αντικείμενο τους  για λόγους τους οποίους δεν τους ξέρουμε. 
Κι αυτό γιατί ξαφνικά δέχθηκαν εντολές να προβούν στο παραπάνω και να δημιουργούνται τουλάχιστον αρνητικές εντυπώσεις και σχόλια από τους πολίτες της Κρήτης οι οποίοι αγανακτούν πλέον με τα ποσοστά της εγκληματικότητας κάνοντας ταυτόχρονα λόγο για παντελή έλλειψη αστυνόμευσης στην περιοχή τους”.