Ελλάδα

«Ο μαχητής Αγγελίδης έχει πάρει κιλά, ετοιμάζεται να συναντήσει το γιο του»

«Ο μαχητής Αγγελίδης έχει πάρει κιλά, ετοιμάζεται να συναντήσει το γιο του»

Πολύ σύντομα θα υπάρχει αυτή η συνάντηση του γιου με τον μπαμπά.

A-
A+
11/10/2018 | 13:39

Ο Χάρης Λεμπιδάκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και μίλησε για την κατάσταση της υγείας του μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε με τη μηχανή του.

«Είναι καλά, έχει πάρει κιλά, χαμογελάει, καταλαβαίνει, και κινεί κανονικά, χέρια, πόδια. Δεν έχει κανένα πρόβλημα μεγάλο, αλλά ο δρόμος είναι μακρύς. Όταν έχεις νοσηλευτεί 3,5 μήνες στο νοσοκομείο, από τους οποίους στους 2,5 είσαι στην εντατική, η ζωή σου ξεκινάει από την αρχή. Στο να μάθεις να ακούς, να βλέπεις, να καταλαβαίνεις», είπε ο Χάρης Λεμπιδάκης στην Ζήνα Κουτσελίνη και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». 

Και τόνισε: «Ο Κωνσταντίνος είναι έτοιμος να δει τον γιο του, για πρώτη φορά, αφού πολύ σύντομα θα υπάρχει αυτή η συνάντηση του γιου με τον μπαμπά». 

the toc

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.