Νότια Κρήτη

Πρωτιά στη Μεσαρά! 25η στη Νομική Θεσσαλονίκης η Σοφία Καράλη από το Σίβα

Πρωτιά στη Μεσαρά! 25η στη Νομική Θεσσαλονίκης η Σοφία Καράλη από το Σίβα

Αγωνίστηκε σκληρά και τελικά τα κατάφερε…

A-
A+
30/08/2019 | 12:02

Η Σοφία Καράλη με καταγωγή από το Σίβα του Δήμου Φαιστού, είναι απόφοιτος του Λυκείου Μοιρών και κατάφερε να συγκεντρώσει 18.751 μόρια, επίτευγμα που την έκανε να περάσει 25η σε σειρά κατάταξης στην Σχολή Νομικής Θεσσαλονίκης!

Η ίδια αναφέρει:

“Συγκεντρώνοντας 18.751 μόρια από την ανθρωπιστική κατεύθυνση κατάφερα να επιτύχω τον στόχο μου που ήταν από την αρχή η Νομική Θεσσαλονίκης. Αισθάνομαι πολύ συγκινημένη και ανακουφισμένη καθώς μόνο όταν βλέπεις  την σχολή που πέρασες αντιλαμβάνεσαι ότι έχει γίνει το όνειρο πραγματικότητα! Από πολύ νωρίς είχαν κατασταλάξει στην Νομική και για αυτό δικαιώθηκα από το αποτέλεσμα! Αισθάνομαι ανυπομονησία για την νέα φοιτητική ζωή που με περιμένει! Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά θερμά το φροντιστήριο Σύγχρονο Πρότυπο και όλους τους εκπαιδευτικούς του για την πρόσφορα και στήριξη τους στην προσπάθεια μου αυτή! Ευχαριστώ την κ.Πόπη Μιχελάκη και την κ.Λαμπρινή Μαυροπετσάκη που μου δίδασκαν Γνωστό και Άγνωστο στα αρχαία ελληνικά αντίστοιχα και με καθοδήγησαν αποτελεσματικά και επιτυχημένα.
Ιδιαίτερα ευχαριστώ την κ.Ανθή Κουλεντάκη που με τις γνώσεις, την αδιαμφισβήτητη εμπειρία της, τη θετική αύρα και την αγάπη της με στήριξε όχι μονό στο μαθησιακό άλλα και σε ψυχολογικό επίπεδο!! Εύχομαι στα στα παιδιά που πέρασαν καλή σταδιοδρομία και σε όσους δεν πέρασαν εύχομαι καλή δύναμη και καλή υπομονή και να μην πάψουν να κυνηγούν τα όνειρα τους, οι κόποι τους κάποια στιγμή θα δικαιωθούν!”