Νότια Κρήτη

Στο περίπτερο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Τυμπακίου ο Μάκης Βορίδης! (φώτο)

Στο περίπτερο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Τυμπακίου ο Μάκης Βορίδης! (φώτο)

Οι Μεσσαρίτες, ως εξαιρετικοί οικοδεσπότες στο περίπτερο τους, τον κέρασαν κρητική ρακή!

A-
A+
09/10/2019 | 14:28


Δυναμικό παρών, ως «πρεσβευτής» των εξαιρετικών προϊόντων, ελαιολάδου, φρούτων & λαχανικών της Κρήτης και της Μεσαράς, δίνει ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Τυμπακίου, στην Διεθνή Έκθεση ANUGA που πραγματοποιείται στην Κολωνία της Γερμανίας από το Σάββατο 5 Οκτωβρίου έως και την Τετάρτη 9 του μήνα.

Με 7.400 εκθέτες από όλο τον κόσμο, 165 χιλιάδες επισκέπτες από 198 χώρες, η Anuga είναι η παγκοσμίως μεγαλύτερη διεθνής έκθεση τροφίμων και ποτών και αποτελεί την σημαντικότερη επιχειρηματική και επικοινωνιακή πλατφόρμα για τον κλάδο.

Στο περίπτερο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Τυμπακίου, στην Κολωνία βρέθηκε χθες Τρίτη ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης, με αφορμή της επίσκεψη του στη διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «Anuga 2019».

Ο κ. Βορίδης είχε την ευκαιρία να κάνει μια σύντομη συζήτηση σε πολύ ευχάριστο κλίμα με τους αντιπροσώπους τους Συνεταιρισμού Τυμπακίου για τα προϊόντα και την προώθησή τους, μάλιστα οι Μεσσαρίτες, ως εξαιρετικοί οικοδεσπότες, τον κέρασαν κρητική ρακή!

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στηρίζει έμπρακτα την προβολή των ελληνικών προϊόντων στο εξωτερικό και την ανάδειξη της μοναδικής τους ποιότητας, προωθώντας παράλληλα την επιχειρηματικότητα και την ανταγωνιστικότητα.