Νότια Κρήτη

40 επιτυχημένα χρόνια Πομπιανό καρναβάλι! (φώτο+βίντεο)

40 επιτυχημένα χρόνια Πομπιανό καρναβάλι! (φώτο+βίντεο)

Και του χρόνου

A-
A+
19/02/2018 | 19:28

Με συστατικά το κέφι, την διασκέδαση και τον αυτοσχεδιασμό το νυχτερινό καρναβάλι της Πόμπιας του Δήμου Φαιστού  φέτος έκλεινε 40 χρόνια και έκλεψε  τις εντυπώσεις!

Το  Νυχτερινό Καρναβάλι της Πόμπιας, συγκέντρωσε και φέτος πλήθος κόσμου που γέμισε τον κεντρικό δρόμο στο κεφαλοχώρι του Δήμου Φαιστού.

Οι μεγάλοι πρωταγωνιστές ήταν οι καρναβαλιστές που με αυτοσχεδιασμό, κέφι και φαντασία, παρέσυραν τον κόσμο στο χορό της αποκριάς και στην απόλυτη διασκέδαση!Μικροί και μεγάλοι χόρεψαν στους αποκριάτικος ρυθμούς με τα άρματα που συμμετείχαν σε αυτό, να κλέβουν την παράσταση.  Το κέφι και η διασκέδαση συνεχίστηκε στα μαγαζιά του χωριού μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος και το Τοπικό Συμβούλιο με την στήριξη του Δήμου Φαιστού ολοκλήρωσαν άλλη μια επιτυχημένη διοργάνωση!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τον Πολιτιστικό Σύλλογος Πόμπιας και τον Πρόεδρο της τοπικής κοινότητας σε όλους όσους πρόσφεραν με κάθε τρόπο.

Το Apopsilive.gr εύχεται και του χρόνου για να πραγματοποιήσουν  με την ίδια αλλά και μεγαλύτερη επιτυχία το 41ο Πομπιανό Καρναβάλι!

 

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ  και βίντεο:

(Οι φωτογραφίες είναι του Μιχάλη Σφακιανάκη)

 

 

Πηγή: 40 Χρόνια Πομπιανό Καρναβάλι  με πλήθος κόσμου απο κάθε σημείο της Μεσαράς...