Νότια Κρήτη

Α. Λ.Μεσαράς: Χωρίς σταματημό τα μετάλλια & τα κύπελλα για τους ξιφομάχους

Α. Λ.Μεσαράς: Χωρίς σταματημό τα μετάλλια & τα κύπελλα για τους ξιφομάχους

A-
A+
14/10/2019 | 9:15

Από τα Γιάννενα επέστρεψαν αυτή τη φορά με το Γιάννη Γρηγοριαδη να σηκώνει το κύπελλο Ελλάδας στο Ξίφος Μονομαχίας έως 17 ετών και το χρυσό μετάλλιο στο στήθος αλλά και το Νίκο Χατζηγεωργιου στο βάθρο με το χάλκινο. ..
Μεγάλη επιτυχία το Σάββατο στα Γιάννενα στο βαθμολογούμενο κύπελλο Ξίφους Μονομαχίας Εφήβων που διοργάνωση η τοπική ομάδα των Ιωαννίνων με τον Γρηγοριαδη να ανεβαίνει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου (αλλά και στην πρώτη θέση της γενικής Πανελλήνιας καταταξης) και το Χατζηγεωργιου στο τρίο σκαλί. 2 μετάλλια αλλά και μια εξαιρετική εμφάνιση από τον τρίτο της “παρέας “Μπουχαλακη Αντρέα (21ος )που δείχνει την δυναμική της μεσσαριτικης ομάδας.

Την Κυριακή όμως ένας άλλος αθλητής της ΑΛΜΕΣΣΑΡΑΣ ο Ιάσονας Χρονακης έγινε ο πρώτος αθλητής της ομάδας που συμμετείχε σε αγώνες Σπαθης.
Στους Αναπτυξιακους αγώνες Σπαθης ο Χρονακης κατέλαβε την 10η θέση δείχνοντας ότι έχει όλο το μέλλον δικό του να πάει πολύ καλά σε επόμενους αγώνες
Η ANEK -BLUE STAR FERRΙΕS ήταν και πάλι εκεί ώστε να μεταφέρει όλες της αποστολές με ασφάλεια και οικονομία και αυτό το Σαββατοκυριακο και όλη η ομάδα τους ευχαριστεί γι αυτό.