Πολιτική

Ανοικτή συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στο Πολύκεντρο Μοιρών από το πολιτικό κόμμα Λ.Ε.Υ.Κ.Ο.

Ανοικτή συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στο Πολύκεντρο Μοιρών από το πολιτικό κόμμα Λ.Ε.Υ.Κ.Ο.

Στο κάλεσμα του . κ.Γεώργιου Ρομπογιαννάκη ανταποκρίθηκε πλήθος κόσμου

A-
A+
20/12/2019 | 14:32

Ανοικτή συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19/12 στον Δημαρχείο Μοιρών από το πολιτικό κόμμα Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. παρουσία του Προέδρου του κόμματος κ. Ανδρέα Ρεντζούλα και του Αντιπροέδρου κ. Στυλιανού Πολυκράτη.

Στο κάλεσμα του Γ. Περιφερειάρχη Κρήτης και Νήσων Νοτίου και Βορείου Αιγαίου του πολιτικού κομματος Λ.Ε.Υ.Κ. Ο. κ.Γεώργιου Ρομπογιαννάκη ανταποκρίθηκε πλήθος κόσμου οι οποίοι ενημερώθηκαν για το Πρόγραμμα του ‘’ Επανακαθορισμού Δανειακών Συμβασεων’’ το οποίο κατατέθηκε στη Βουλή των Ελλήνων και στη γενική γραμματεία του Πρωθυπουργού στο οποίο διευκρινίζεται η παράνομη κερδοφορία των Τραπεζών από τις Δανειακές συμβάσεις των Ελλήνων πολιτών. Παρουσιάστηκαν έγγραφα βεβαίας χρονολογίας που αποδείκνυαν την παραβατικότητα του Τραπεζικού συστήματος και επιβεβαίωναν την ανάγκη επανακαθορισμού των δανειακών συμβάσεων εξυπηρετούμενων και μη δανείων για την δίκαιη αντιμετώπιση του συνόλου των πιστούχον.

Τέθηκαν ερωτήσεις από τους παρευρισκόμενους και ακολούθησε διάλογος μεταξύ πολιτών, Προέδρου και Αντιπροέδρου του πολιτικού κόμματος Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. το οποίο κάνει την εμφάνιση του δυναμικά στην Κρήτη. Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο κ. Ρομπογιαννάκης και με το πέρας της συγκέντρωσης εξέφρασε την ικανοποίηση του δηλώνοντας ότι μετεκλογικά το Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. είναι το μοναδικό πολιτικό κόμμα που βρίσκεται κοντά στον πολίτη και στα καθημερινά του προβλήματα.

Ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο του κόμματος που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα να δουν οι ίδιοι τα προβλήματα των κατοίκων από κοντά και εμφανίστηκε με την σιγουριά ότι η βαρύτητα που δοθηκε στο νησί της Κρήτης είναι ορατή με εξερετικη προοπτική.