Νότια Κρήτη

«Άρβεια 2019»: 7 – 12 Αυγούστου

«Άρβεια 2019»: 7 – 12 Αυγούστου

Λαϊκοί Αγώνες στην Άρβη.

A-
A+
07/08/2019 | 9:00

Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Άρβειος «Δίας» για 24η χρονιά διοργανώνει τα «Άρβεια» λαϊκούς αγώνες που προάγουν την άμιλλα, το αθλητικό πνεύμα, την ομαδικότητα. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην παραλία και το λιμάνι της Άρβης Δήμου Βιάννου, υπό την ονομασία «Βασιλικάκεια 2019».

Οι αγώνες περιλαμβάνουν Αθλήματα ενηλίκων: Beach Soccer, Beach Tennis, Beach Volley, Basket 3X3, Ping Pong. Παιδικά Αθλήματα: Λιθάρι, Ποδηλασία, Τρέξιμο, Τσουβαλοδρομίες, Survivor.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του, «φέτος ο Όμιλος Άρβειος Δίας πενθεί , γιατί έχασε τον πρόεδρο του μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο. Ο Δημήτρης Βασιλικάκης ήταν ένας άνθρωπος που πρόσφερε πολλά στον τόπο και όλοι αισθανόμαστε περίεργα που θα οργανώσουμε τα Άρβεια χωρίς να είναι μαζί μας. Στην μνήμη του ως ελάχιστο φόρο τιμής είναι αφιερωμένα τα Άρβεια. Δεν θα πραγματοποιηθεί το beach party ούτε και η κρητική βραδιά, εκδηλώσεις που συνήθως πλαισίωναν  τους αγώνες. Καλούμε όλους τους φίλους που τόσα χρόνια στηρίζουν τα Άρβεια να δηλώσουν τη συμμετοχή τους , τιμώντας έτσι τον πρόεδρο μας» . Οι αγώνες πραγματοποιούνται με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Βιάννου,  αρχίζουν 7 Αυγούστου και ολοκληρώνονται 12 Αυγούστου με την απονομή των μεταλλίων και ένα μικρό πάρτι για όλους τους φίλους που θα πάρουν μέρος στους αγώνες.