Ποδόσφαιρο

Δεν «Χ»άρηκε κανείς στους Βώρρους

Δεν «Χ»άρηκε κανείς στους Βώρρους

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχτηκαν η Φαιστός και οι Μοίρες.

A-
A+
11/02/2019 | 11:50

Ισόπαλες με 1-1 έμειναν Φαιστός και Μοίρες στο γήπεδο των Βώρων, ένα αποτέλεσμα που δεν ικανοποίησε πλήρως καμία από τις δύο ομάδες.

Η Φαιστός είχε δοκάρι με τον Νταουσιάνη στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης φτάνοντας πολύ κοντά στο 1-0, με τις Μοίρες να είναι εκείνες που άνοιξαν το σκορ στο 40′ με τέρμα του Προβιδάκη με σουτ κι έτσι το πρώτο μέρος έληξε με σκορ 0-1 υπέρ των Μοιρών.

Στο δεύτερο μέρος η Φαιστός ισοφάρισε στο 5ο λεπτό με τον Παπαδάκη, ο οποίος ευστόχησε από τα 11 βήματα, κάτι που δεν κατάφερε ο Πολυμερίδης ο 72ο λεπτό για τις Μοίρες, καθώς ο Σωπασής τον νίκησε.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στο 81ο λεπτό ο Γιώργος Παπαδάκης και ο Κιόρι αποβλήθηκαν με απευθείας κόκκινη κάρτα εξαιτίας μίας αψιμαχίας που είχαν.

Συνθέσεις:

Φαιστός: Λεοντιάδης, Χατζιδάκης, Μαράκης, Παπαδάκης Στ., Παπαδάκης Ν., Παπαδάκης Α., Ρινακάκης, Νταουσιάνης, Παπαδάκης Γ. του Γ., Παπαδάκης Γ. του Μ., Καρταλιανάκης (75΄Ρουκουνάκης).

Μοίρες: Σωπασής, Μασέλης (67΄Φραγκιαδάκης), Κουτσάκης, Φανουράκης, Ιερωνυμάκης, Πολυμερίδης Χ., Κιόρι, Προβιδάκης, Ηλιάκης, Καργάκης Στ. (82΄Τιγκίρης), Καργάκης Α. (72΄Τραορέ).

infosport.gr