Πολιτική

Δήμος Φαιστού: Επιστολή Κεγκέρογλου με αφορμή ενημέρωση για τα πεπραγμένα της δημοτικής αρχής

Δήμος Φαιστού: Επιστολή Κεγκέρογλου με αφορμή ενημέρωση για τα πεπραγμένα της δημοτικής αρχής

Ο βουλευτής Ηρακλείου δεν θα μπορεί να συμμετέχει λόγω απουσία του εκτός Κρήτης.

A-
A+
21/08/2019 | 10:52

Επιστολή προς τον Δήμο Φαιστού απέστειλε ο γραμματέας της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, με αφορμή την σημερινή ενημέρωση για τα πεπραγμένα της δημοτικής αρχής από 2014-2019, που θα πραγματοποιηθεί στις Μοίρες.

Αναλυτικά το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,

Σας ευχαριστώ για την πρόσκληση να παρευρεθώ στην αυριανή ενημέρωση σας για τα πεπραγμένα της δημοτικής αρχής από 2014-2019 και λυπούμαι που δεν μπορώ να συμμετέχω λόγω απουσίας μου εκτός Κρήτης.

Με την ευκαιρία όμως θα ήθελα να σας συγχαρώ για την προσπάθεια που καταβάλλατε και για την επίλυση προβλημάτων που πετύχατε ή διεκδικήσατε στην οποία ήμασταν συμπαραστάτες, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας.

Επίσης θέλω να ευχηθώ ο νέος Δήμαρχος, στον οποίο κοινοποιώ την παρούσα και η δημοτική αρχή συνολικά, να αξιοποιήσει το έργο που έχει γίνει για να προχωρήσει μπροστά, γιατί μένουν και μπορούν να γίνουν πολλά που θα οδηγήσουν τον τόπο σε βιώσιμη πρόοδο.

Τέλος θέλω να σας ενημερώσω ότι η δεύτερη κοινοβουλευτική μου παρέμβαση τη νέα περίοδο (26/07/2019), αφορά  το έργο της εκτροπής του Πλατύ Ποταμού, για την οποία έλαβα την απάντηση που σας επισυνάπτω.

 ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΕΡΓΟ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ Η ΕΚΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΛΑΤΥ ΠΟΤΑΜΟΥ

Η απάντηση αναφέρεται στο ιστορικό των ενεργειών για την δρομολόγηση του έργου της εκτροπής του Πλατύ Ποταμού, στην εξασφάλιση του ποσού δύο (2) εκατ. € για την δημοπράτηση της τελικής μελέτης και στην πρόταση της υπηρεσίας για την ένταξη του έργου στο ΣΑΕ 072 με προϋπολογισμό 120 εκατ. €.

 ΑΠΑΝΤ. ΥΠΟΔΟΜΩΝ

Δυστυχώς στην απάντηση, εκτός του ότι ενημερώνει από σημειώματος της υπηρεσίας, ο Υπουργός κ. Καραμανλής δεν αναφέρεται στην πολιτική βούληση, αν δηλαδή το έργο της εκτροπής του Πλατύ Ποταμού θα αποτελέσει προτεραιότητα για τη νέα κυβέρνηση και γι’ αυτό γιατί θα προβώ σε νέα παρέμβαση.

Σας ευχαριστώ,

Βασίλης Κεγκέρογλου