Νότια Κρήτη

Εγκαινιάσε χθες στην Αγία Βαρβάρα το εκλογικό του κέντρο ο Νίκος Σχοιναράκης (φώτο)

Εγκαινιάσε χθες στην Αγία Βαρβάρα το εκλογικό του κέντρο ο Νίκος Σχοιναράκης (φώτο)

Τον δήμαρχο Γόρτυνας  προλόγισε ο τέος Γυμνασιάρχης Γέργερης Κ. Τάκης Καλογιαννάκης

A-
A+
18/05/2019 | 11:33

Μετά την θριαμβευτική εκδήλωση εγκαινίων στο Ασήμι ο δήμαρχος Γόρτυνας Νικόλαος Σχοιναρακης συνέχίσε στην γεννέτηρα του την Αγία Βαρβάρα και εχθές εγκαινιάσε το εκλογικό κέντρο της παράταξης του “Ανανέωση τώρα”. Όπως τόσα χρόνια αγωνίζεται με σθένος και επιμονή για ιδανικά και αξίες που ο Ν. Σχοιναράκης ποτέ δεν ξέχασε. Συντάσσεται με όλους τους πολίτες της δημοτικής ενότητας Αγίας Βαρβάρας και του δήμου Γόρτυνας που τον ξεχωρίζουν και τον επιλέγουν πάντα γιατί γνωρίζουν την πορεία του το ήθος του, την εντιμότητα του και το σεβασμό που έχει σε όλους!

Μαζί του βρίσκονται παλαιά και νέα στελέχη ενισχύοντας δυναμικά την πορεία του προς την Νίκη! Οι ίδιοι δηλώνουν την στήριξη τους στο πρόσωπο του Ν. Σχοιναράκη και θέληση τους να αγωνιστούν για να συνεχιστεί η Ανοδική πορεία του δήμου μας. Τον δήμαρχο Γόρτυνας Νικόλαος Σχοιναρακης προλόγισε ο τέος Γυμνασιάρχης Γέργερης Κ. Τάκης Καλογιαννάκης εκτός από τον Κ. Καλογιαννάκη στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και όλα τα παλαιά υδριτικά στέλεχη της Ανανέωσης Τώρα που δήλωσαν ότι τίποτα δεν πρέπει να σταματήσει την ανοδική πορεία του δήμου Γόρτυνας.

Στο λόγο του ο Δήμαρχος Γόρτυνας μίλησε με στοιχεία για: Την εξυγίανση του Δήμου και των δομών του. Για το μηδενισμό του χρέους που είχε παραλάβει από τους προηγούμενους Καποδιστριακούς δήμους. Για τα έργα που ολοκληρώθηκαν καθώς και αυτά που έχουν δημοπρατηθεί και βρισκόμαστε σε αναμονή έναρξης των εργασιών και για τις ώριμες μελέτες που είναι έτοιμες για νέα αναπτυξιακά έργα.