Νότια Κρήτη

Εκδηλώσεις στο Πολιτιστικό και Κοινωνικό Κέντρο Αμαρίου

Εκδηλώσεις στο Πολιτιστικό και Κοινωνικό Κέντρο Αμαρίου

Από την Ιερά Μητρόπολη Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων και το Πολιτιστικό και Κοινωνικό Κέντρο Αμαρίου.

A-
A+
21/02/2018 | 12:25

Μέσα στα πλαίσια  της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, η Ιερά Μητρόπολη Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων και το Πολιτιστικό και Κοινωνικό Κέντρο Αμαρίου «Ο Άγιος Νεκτάριος», διοργανώνουν πνευματική ομιλία με θέμα «Δεν είμαι τέλειος, μπορώ να σωθώ; Η αξία των μικρών βημάτων στη χριστιανική ζωή».

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24  Φεβρουαρίου και ώρα 6.30μ.μ  στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού και Κοινωνικού  Κέντρου Αμαρίου, στον Φουρφουρά.

Παράλληλα, τo Πολιτιστικό και Κοινωνικό Κέντρο Αμαρίου «Ο Άγιος Νεκτάριος» της Ιεράς Μητροπόλεως Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων, μέσα στα πλαίσια του προγράμματος «Αμαριωτών Σχολαρχείον», σε συνεργασία με την Διεύθυνση Αστυνομίας Ρεθύμνης,  το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου και όλες τις σχολικές μονάδες της περιοχής, συνδιοργανώνουν ενημερωτική εσπερίδα με θέμα “Διαδίκτυο: Οφέλη και παγίδες”. Ενημερωτική Εσπερίδα στον Φουρφουρα.

Η Εσπερίδα θα διεξαχθεί  την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου και ώρα 6.00μ.μ στους χώρους του Πολιτιστικού και Κοινωνικού Κέντρου Αμαρίου, στον Φουρφουρά (έναντι Γυμνασίου-Λυκείου).