Νότια Κρήτη

Έκτακτη αιμοδοσία για τον Μανώλη Παπαδάκη από τους Αγίου Δέκα

Έκτακτη αιμοδοσία για τον Μανώλη Παπαδάκη από τους Αγίου Δέκα

Από τον Ερυθρό Σταυρό Μοιρών. Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη θα γίνει αιμοδοσία και στους Αγίους Δέκα.

A-
A+
11/07/2018 | 13:48

Σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 21/07/2018 και ώρες 09:30 έως τις 13:30.θα πραγματοποιηθεί έκτακτη αιμοδοσία στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Μοιρών του Ε.Ε.Σ.
Το προϊόν της αιμοδοσίας θα δωρηθεί εξ ολοκλήρου στον συντοπίτη μας Παπαδάκη Μανώλη από τους Αγίους Δέκα, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Γεννηματάς στην Αθήνα και έχει καθημερινά μεγάλη ανάγκη από αίμα.

Υπενθυμίζεται ότι αυτή την Πέμπτη, 12 Ιουλίου και ώρα 4μ.μ-8μ.μ, στο Δημοτικό Σχολείο Αγίων Δέκα, θα διεξαχθεί αιμοδοσία για τον ίδιο σκοπό. Για τις ανάγκες της θεραπείας του απαιτείται μεγάλη ποσότητα αίματος, γι αυτό οφείλουμε όλοι οι χωριανοί, αλλά και όποιος άλλος επιθυμεί να βοηθήσει, να δώσει το παρόν στην αιμοδοσία.

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.