Νότια Κρήτη

Ένα… μαγικό καλοκαίρι στην Πόμπια!

Ένα… μαγικό καλοκαίρι στην Πόμπια!

Από τον Πολιτιστικό Σύλλογο

A-
A+
17/07/2019 | 14:41

Με μια… μαγική παράσταση του Ηρακλειώτη «μάγου» Zakris (Γιώργος Κριτζάς- το «καλλιτεχνικό» όνομα Zakris είναι ένας αναγραμματισμός του επιθέτου του) που θεωρείται ένας από τους πιο ταλαντούχους ταχυδακτυλουργούς της χώρας μας, ξεκίνησαν την περασμένη Κυριακή 14  Ιουλίου οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Πόμπιας και… έπεται συνέχεια!

Την Τετάρτη 24 Ιουλίου θα παρουσιαστεί Θέατρο Σκιών από τον κρητικής καταγωγής Καραγκιοζοπαίχτη Άθω Δανέλη, δημιουργό του «Αθηναϊκού Θιάσου Σκιών» και την ομάδα του. Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές «Το θέατρο σκιών καταφέρνει σήμερα να μας φέρνει κοντά, να μας ενώνει και να μας δείχνει ότι η ζωή είναι όμορφη και αξίζει να τη χαίρεσαι με γέλια και με δάκρυα». Το έργο που θα δούμε είναι  «Ο Γάμος του Μπαρμπαγιώργου», όπου ο πλούσιος κύριος Τσιτσιφρίγκος ανακοινώνει στον Χατζηδιαβάτη πως παντρεύει την ο μονάκριβη κόρη του. Ο γαμπρός δεν είναι άλλος από τον Μπαρμπαγιώργο. Ο πανέξυπνος Καραγκιόζης θα βρεθεί μπλεγμένος σε μια περιπέτεια με εκπλήξεις και πολύ γέλιο! Τιμή εισόδου 5 €.

Την Παρασκευή 26 Ιουλίου, στις 9 το βράδυ, η καθιερωμένη «Βραδιά Ξυλόφουρνου», θα πλαισιωθεί μουσικά από το συγκρότημα του Νίκου Σεβαστάκη. Tιμή εισόδου 10 € στην οποία περιλαμβάνεται πλήρες μενού.

Συναυλία τον Αύγουστο

Το Σάββατο 10 Αυγούστου, στις 9 το βράδυ,  θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τον Παύλο Παυλίδη, γνωστό μας από τα «Ξύλινα Σπαθιά», ο οποίος θα έρθει στη Μεσαρά για μια μοναδική εμφάνιση στην Πόμπια. Όπως αναφέρεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Ο Παύλος Παυλίδης θα παρουσιάσει  θρυλικά τραγούδια με τη μπάντα του “B-Movies”. Σας περιμένουμε να ακούσουμε τον δημιουργό της σημαντικότερης μπάντας του ελληνικού ροκ για πρώτη φορά στη Μεσαρά». Τιμή εισόδου: προπώληση 10 €, ταμείο: 12 €.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στον προαύλιο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου.