Νότια Κρήτη

Ένας 20χρονος πίσω από το μαχαίρωμα στις Ασίτες – 7 άτομα στην Ασφάλεια

Ένας 20χρονος πίσω από το μαχαίρωμα στις Ασίτες – 7 άτομα στην Ασφάλεια

Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας σε Αγία βάρβαρα, Ατσιπάδες, Γέργερη και Μεγάλη Βρύση.

A-
A+
19/02/2019 | 12:16

Μεγάλη επιχείρηση των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας σε χωριά της ενδοχώρας του νόμου Ηρακλείου έχει στηθεί από το πρωί, συγκεκριμένα σε Αγία βάρβαρα, Ατσιπάδες, Γέργερη και Μεγάλη Βρύση.

Ανδρες της αστυνομίας ελέγχουν σπίτια, χωράφια και ποιμνιοστάσια που ανήκουν στους δράστες που συμμετείχαν στη συμπλοκή που σημειώθηκε στις Ασίτες όπου τραυματίστηκε ένας αμερικανός στρατιώτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες κάποιοι δράστες εξ αυτών έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν για σοβαρά ποινικά αδικήματα.

Επτά άτομα έχουν οδηγηθεί στην Ασφάλεια Ηράκλειου ενώ τρεις έχουν και αυτόφωρα αδικήματα . Ένας 20χρονος φέρεται να τον μαχαίρωσε σύμφωνα με την αστυνομία, ενώ μέσα στην ημέρα αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ.

Σήμειώνεται ότι το περιστατικό σημειώθηκε στις 2 Φεβρουαρίου 2019 με αποτέλεσμα το σoβαρό τραυματισμό με μαχαίρι και κατσούνα ένας αλλοδαπός άνδρας, στις Κάτω Ασίτες Ηρακλείου.

Πρόκειται για Αμερικανό υπήκοο που σύμφωνα με πληροφορίες εργάζεται στην Αμερικάνικη Βάση στα Χανιά, ο οποίος φέρεται να μετέβη στις Ασίτες για λίγες ημέρες, μαζί με ομοεθνείς του (μεταξύ των οποίων βρίσκονταν και γυναίκες) όταν συνέβη το περιστατικό.