Βόλευ

Eνδιαφέρον φιλικό του ΓΑΣΜεσαράς με την ΓΕΗ στο ανακαινισμένο «κλειστό» Μοιρών

Eνδιαφέρον φιλικό του ΓΑΣΜεσαράς με την ΓΕΗ στο ανακαινισμένο «κλειστό» Μοιρών

Ο ΓΑΣΜ καλείται να αγωνιστεί στην ίδια κατηγορία με τους Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ!

A-
A+
13/09/2018 | 13:35

Eνδιαφέρον φιλικό με την ΓΕΗ θα δώσει αύριο Παρασκευή στις 5μμ το απόγευμα στο ανακαινισμένο «κλειστό» Μοιρών ο ΓΑΣΜεσαράς.

Η ομάδα του ΓΑΣΜ θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της αλλά και τις νέες παίκτριες που φέτος έχουν έρθει στην ομάδα. Να σημειώσουμε ότι από την ομάδα του ΓΑΣΜεσαράς , φέτος έφυγαν 6 παίκτριες από τον βασικό κορμό με αποτέλεσμα να παρουσιάζεται κατά τα 6/7 ανανεωμένη.

Συγκεκριμένα αποχώρησαν οι Ποδαρά , Τσοπούλου , οι αδελφές Ξαγοραράκη, Γεωργιλά και Σαμπάτη ενώ από τις «παλιές» έμεινε μόνο η Αποστολάκη. Ακόμα στο ρόστερ της ομάδας θα συμπεριλαμβάνονται οι Κλεισάρη , Τσελάνη που ήρθαν από τον ΟΠΕΡ , η Μυγδάλη από ΓΕΗ ενώ παραμένουν και οι ντόπιες Παπαδάκη, Τωρτζακάκη, Κωνσταντάκη, Μπριλάκη Κατερίνα και Λίνα.

Επίσης στην ομάδα ήρθαν και δύο νεαρές ταλαντούχες από το Ακρωτήρι , οι Μιχαήλ Τέρψη και Προφιλίδου. Γενικά το φετινό πρωτάθλημα θα είναι «φωτιά», όπως το χαρακτήρισε ο προπονητής κ. Ιωάννου αφού ο ΓΑΣΜ καλείται να αγωνιστεί στην ίδια κατηγορία με τους Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ που σίγουρα ξεχωρίζουν από όλες τις άλλες που θα παλέψουν.