Νότια Κρήτη

Επιλύθηκαν σοβαρά προβλήματα στα Ακούμια (φώτο)

Επιλύθηκαν σοβαρά προβλήματα στα Ακούμια (φώτο)

Μικρές και μεγάλες δράσεις του Δήμου που βελτιώνουν σημαντικά την καθημερινότητα των κατοίκων.

A-
A+
13/06/2018 | 12:24

Όταν σε μια μικρή κοινωνία υπάρχει αγαστή συνεργασία και ομαδικό πνεύμα μεταξύ των θεσμικών φορέων, τότε με μικρές και μεγάλες δράσεις βελτιώνεται σημαντικά η καθημερινότητα των κατοίκων και τα αποτελέσματα είναι ορατά. Ενδεικτικά παραθέτουμε φωτογραφίες από έργα στην Τοπική Κοινότητα Ακουμίων όπου με ήπιες παρεμβάσεις επιλύθηκαν σοβαρά προβλήματα. Τα έργα με την σειρά των φωτογραφιών είναι:
1. Τσιμεντόστρωση αγροτικού δρόμου από πηγή Βρουλε έως Ξερόκαμπο.
2. Αντικατάσταση αντλία γεώτρησης Αι Νούφρη.
3. Αντικατάσταση δικτύου υδροάδρευσης προς Λιτινιανά.
4. Τσιμεντόστρωση αγροτικού δρόμου προς Ξυλόκαμπο
5. Καθαρισμός δρόμου από Άγιο Στέφανο προς Βρύσσες
6. Τσιμεντόστρωση αγροτικού δρόμου θέση Αμπέλια
7. Καθαρισμό τεχνικού Ακουμιανή Γιαλιά
8. Τσιμεντόστρωση αγροτικού δρόμου θέση Κολέθρι
Ο Δήμαρχος Γιάννης Ταταράκης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την πορεία υλοποίησης των έργων στα Ακούμια και τις Βρύσσες , ευχαρίστησε τον Αντιδήμαρχο Γιώργη Λιοδάκη, τον Δημοτικό Σύμβουλο Στέλιο Γρηγοράκη και τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Γιάννη Φραγκιαδάκη για την υποδειγματική συνεργασία ενώ ανακοίνωσε ότι μέχρι τέλος του έτους θα έχει υλοποιηθεί η ασφαλτόστρωση του δρόμου Άγιο Στέφανο – Αγιασμάτσι μήκους 600μ.

 

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.