Νότια Κρήτη

Επίσκεψη και Ενημέρωση του Γ. Επιτροπάκη στο Κέντρο Υγείας Χάρακα

Επίσκεψη και Ενημέρωση του Γ. Επιτροπάκη στο Κέντρο Υγείας Χάρακα

A-
A+
18/03/2019 | 8:57

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Επιτροπάκης Γεώργιος είχε συνάντηση με τον Διευθυντή κ. Δρακωνάκη Νικόλαο, τους ιατρούς και το προσωπικό του Κ. Υ. Χάρακα, και ενημερώθηκε για την λειτουργία αλλά και για τις ανάγκες του Κέντρου Υγείας. Ενώ πρόσφατα με πρωτοβουλία του Συλλόγου Φίλων Κέντρου Υγείας Χάρακα και με την συνεισφορά της Περιφέρειας και του Δήμου Αρχανων-Αστερουσιων καθώς και από δωρεές Πολιτών ,αγοράστηκε για το Κέντρο Υγείας Χάρακα Υπερηχογραφος, ο οποίος θα λειτουργήσει στο άμεσο μέλλον.

Η διαγνωστική δυνατότητα του Υπερηχογραφου συμβάλλει στην αναβάθμιση της λειτουργίας του Κ.Υ.Χ. και απαλλάσσει τους Πολίτες (ασθενείς) από τη μακρόχρονη αναμονή και ταλαιπωρία μεταβίβασης τους στα Νοσοκομεία του Ηρακλείου.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αρχανών Αστερουσίων κ. Επιτροπάκης Γεώργιος δήλωσε:Στόχος της Δημοτικής Αρχής στο μέτρο που της αναλογεί και όχι μόνο είναι η ενίσχυση και υποστήριξη του Κέντρου Υγείας Χάρακα αλλά και των Περιφερειακών Ιατρείων προκειμένου να παρέχονται στους συνδημότες μας πληρέστερες υπηρεσίες Υγείας και να διευκολυνθεί το προσωπικό και οι Ιατροί που καταβάλουν καθημερινά υπεράνθρωπες προσπάθειες στο επιστημονικό τους έργο”.