Νότια Κρήτη

Ευχές από το νέο Δήμαρχο Γόρτυνας Μιχάλη Κοκολάκη στους μαθητές για τις πανελλήνιες

Ευχές από το νέο Δήμαρχο Γόρτυνας Μιχάλη Κοκολάκη στους μαθητές για τις πανελλήνιες

"Ο τόπος σας χρειάζεται όλους, κάθε ειδικότητα και κάθε ταλέντο".

A-
A+
06/06/2019 | 12:27

Ευχές από το νέο Δήμαρχο Γόρτυνας Μιχάλη Κοκολάκη και την παράταξη της Μεγάλης Γόρτυνας προς όλους τους μαθητές:

Αγαπητά μας παιδιά,

Αύριο ξεκινάτε ένα δύσκολο προσωπικό αγώνα, προκειμένου να πετύχετε τους στόχους που έχετε θέσει για την εισαγωγή σας στις σχολές της επιθυμίας σας και κατ’ επέκταση να μπορείτε να ατενίζετε με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον. Ήρθε η ώρα να δρέψετε τους καρπούς των κόπων σας. Ας έχετε πάντα κατά νου τις διδαχές των προγόνων μας από τα βάθη των αιώνων οι οποίοι έλεγαν ότι «τά γάρ καλά ἔργακόπῳκτῶνταικαίπόνῳκατορθοῦνται».

 Δεν πρέπει, όμως, να ξεχνάτε ότι οι προσεχείς εξετάσεις είναι μια δοκιμασία από τις πολλές που θα σας παρουσιάσει η ζωή. Δεν είναι ούτε η αρχή αλλά ούτε και το τέλος. Εσείς να καταβάλετε κάθε δυνατή προσπάθεια για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα μακριά από υπερεντάσεις, υπερβολές και εξάρσεις,και να διατηρήσετε μονάχα το δημιουργικό άγχος που σας κρατά σε εγρήγορση.

Όσον αφορά τους μαθητές που επέλεξαν να μη διαγωνιστούν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις ευχόμαστε ο δρόμος που επιλέξατε να ακολουθήσετε να είναι δημιουργικός και ωφέλιμος. Ο τόπος σας χρειάζεται όλους, κάθε ειδικότητα και κάθε ταλέντο.

     Εμείς ως αυριανή Δημοτική αρχή θα είμαστε συμπαραστάτες σας και αρωγοί σε όποιο μετερίζι και αν βρεθείτε, προσπαθώντας να διαμορφώσουμε το καλύτερο δυνατόν περιβάλλον για να αναπτύξετε και να πραγματώσετε τα όνειρά σας.

     Ευχόμαστε ολόψυχα σε όλους εσάς που αποτελείτε το μέλλον του τόπου μας να έχετε καλή επιτυχία τόσο στις εξετάσεις αλλά και σε όποιο άλλο δρόμο ακολουθήσετε στη ζωή σας.

Μιχάλης Κοκολάκης-Μεγάλη Γόρτυνα