Νότια Κρήτη

Γιατρομανωλάκης: Είμαι περήφανος που αγωνίζομαι στον Ζαρό

Γιατρομανωλάκης: Είμαι περήφανος που αγωνίζομαι στον Ζαρό

Μίλησε και για την ομάδα του Τυμπακίου

A-
A+
08/01/2019 | 20:51

O επιθετικός της ομάδας του Ζαρού, Μιχάλης Γιατρομανωλάκης, μίλησε για την πορεία της ομάδας του , καθώς και για το τοπικό ντέρμπι με το Τυμπάκι.

Η ομάδα ξεκίνησε τη νέα χρονιά με ένα ντέρμπι, το οποίο έμεινε στην ισοπαλία. Πως είδες το παιχνίδι με τον Κρουσώνα;

“Περιμέναμε το συγκεκριμένο παιχνίδι πολύ καιρό. Προετοιμαζόμασταν σε κάθε προπόνηση για αυτόν τον αγώνα με άσχημες καιρικές συνθήκες. Πήραμε τον βαθμό της ισοπαλίας που είναι ένα καλό αποτέλεσμα , αν και είχαμε ξεκάθαρη υπεροχή στο παιχνίδι! Παραμείναμε αήττητοι για άλλη μια αγωνιστική και συνεχίζουμε δυναμικά!”

Αγωνίζεσαι ως “μικρός”, προερχόμενος από τις Ακαδημίες της ομάδας. Πως νιώθεις που βρίσκεσαι στην πρώτη ομάδα της κατηγορίας;

“Είμαι πολύ περήφανος που αγωνίζομαι στην ομάδα του χωριού μου. Από τις ακαδημίες ήταν το όνειρο μου να αγωνίζομαι στην πρώτη ομάδα του Ζαρου και φέτος είμαι στην ευχάριστη θέση να βρίσκομαι στην ομάδα που οδηγεί την κούρσα στο πρωτάθλημα. Είμαστε όλη μια καλή παρέα!”

Έρχεται ένα τοπικό ντέρμπι με το Τυμπάκι, το οποίο “καίγεται” για βαθμούς. Το ίδιο όμως και ο Ζαρός, μετά τις δύο ισοπαλίες. Πως βλέπεις το ματς της Κυριακής;

“Το Τυμπάκι έχει ξεκινήσει άσχημα την φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα, αλλά δεν παύει να είναι ένα ντέρμπι. Χρειάζεται βαθμούς για να αποφύγει τον υποβιβασμό, αλλά και εμείς πρέπει να διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς γιατί έχει πολύ δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα. Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα.”