Ποδόσφαιρο

Γιορτή του ποδοσφαίρου στο φιλικό Αγίας Γαλήνης – Σπηλίου (φώτο)

Γιορτή του ποδοσφαίρου στο φιλικό Αγίας Γαλήνης – Σπηλίου (φώτο)

Σε άριστο κλίμα και μεγάλο ενθουσιασμό.

A-
A+
11/09/2018 | 12:01

Σε άριστο κλίμα και μεγάλο ενθουσιασμό διεξήχθη τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018 στο γήπεδο ποδοσφαίρου των Μελάμπων, ο φιλικός αγώνας μεταξύ του Αθλητικού Ομίλου Αγίας Γαλήνης και του Αθλητικού Ομίλου Σπηλίου.

Ο αγώνας κέρδισε τις εντυπώσεις των φιλάθλων που παρευρέθηκαν για να παρακολουθήσουν την πρώτη και πολύ αξιοπρεπή προσπάθεια του Αθλητικού Ομίλου Αγίας Γαλήνης που επέστρεψε δυναμικά στα γήπεδα μετά από 11 χρόνια απουσίας από τους αγωνιστικούς χώρους!

Μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης ακολούθησε τραπέζι, προς όλους, με γιορτινή διάθεση και σε άψογο κλίμα έξω από το γήπεδο καθώς ο παπά Κωστής Λίτινας από τις Μέλαμπες είχε δωρίσει ένα αρνί και  ο πρόεδρος της Αγίας Γαλήνης Μανώλης Φουντιδάκης ανέλαβε τα ποτά και τα σουβλάκια.

Η πρόεδρος της ομάδας του Σπηλίου, Ελεάνα Λεντιδάκη ευχαριστεί ιδιαίτερα για την φιλοξενία και επιφυλάσσεται για ανάλογη φιλοξενία στην έδρα του Σπηλίου!

(Από τα αριστερά) Ο προπονητής του Α.Ο Αγίας Γαλήνης Μιχάλης Σηφάκης, Νίκος Κατσικαλάκης, Μανώλης Σηφάκης, Δημήτρης Κουρτάκης, Γιώργος Γιορταμάκης, Μιχάλης Τρουλλινός, Γιώργος Σφακιανάκης (αντιπρόεδρος), Γιώργος Λαγουδάκης, Κωστής Βαβουράκης, Κωστής Φουντιδάκης, Παύλος Παπαδογιάννης, Σπύρος Σιάνης, Μανώλης Ιερωνυμάκης, Αντώνης Σφακιανάκης, Στέλιος Βολακάκης.

(Από τα αριστερά) Ο προπονητής της Αγίας Γαλήνης Μιχάλης Σηφάκης, η πρόεδρος του Σπηλίου Ελεάνα Λεντιδάκη, ο πρόεδρος της Αγίας Γαλήνης Μανώλης Φουντιδάκης, πρώην πρόεδρος της ομάδας των Μελάμπων κ. Τσουρδαλάκης.

 

 

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.