Νότια Κρήτη

Ικανοποίηση Ταταράκη για την πορεία εργασιών ύδρευσης στον Πλακιά

Ικανοποίηση Ταταράκη για την πορεία εργασιών ύδρευσης στον Πλακιά

Ο Δήμαρχος Γιάννης Ταταράκης ευχαρίστησε τους Αντιδημάρχους Λευτέρη Σηφάκη και Γιώργη Λιοδάκη.

A-
A+
07/07/2018 | 10:34

Η Δημοτική Αρχή καλείται να αντιμετωπίσει καθημερινά μικρά και μεγάλα τεχνικά προβλήματα που αφορούν τους Δημότες μας. Υπάρχουν προβλήματα που χρήζουν γενναίας χρηματοδότησης την οποία δεν μπορεί να καλύψει ο Δήμος και αναζητούνται εναλλακτικοί τρόποι χρηματοδότησης (ΕΣΠΑ, Υπουργεία, Περιφέρεια κτλ). Υπάρχουν όμως πάρα πολλά καθημερινά προβλήματα τα οποία επιλύονται με μικρές παρεμβάσεις, από πόρους Δήμου σε συνδυασμό με την εμπειρία της Δημοτικής Αρχής σε τεχνικά ζητήματα.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ένα έργο το οποίο βρίσκετε σε εξέλιξη και δίνει μια ανάσα στο χρόνιο πρόβλημα ύδρευσης του Πλακιά , έως ότου υλοποιηθεί το μεγάλο έργο ύδρευσης της περιοχής μέσω του προγράμματος ΟΧΕ του ΠΕΠ Κρήτης.
Με αυτή την υδρομάστευση, η οποία ολοκληρώνεται εντός 10 ήμερών , θα παρέχονται στο δίκτυο ύδρευσης του Πλακιά επιπλέον 80 έως 100 κμ/ώρα νερού.
Ο Δήμαρχος Γιάννης Ταταράκης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την πορεία των εργασιών και ευχαρίστησε τους Αντιδημάρχους Λευτέρη Σηφάκη και Γιώργη Λιοδάκη για την συνεχή παρουσία τους στο έργο , των συντονισμό των εμπλεκομένων και την υποδειγματική συνεργασία.