επικαιρότητα

Κάτι σπουδαίο έχει αρχίσει στον Τόπο μας! (φώτο)

Κάτι σπουδαίο έχει αρχίσει στον Τόπο μας! (φώτο)

Κάθε Κουτί Μετράει .... για το Μέλλον

A-
A+
16/11/2018 | 17:17

Με προσωπική πρωτοβουλία τηςΎβα Κουμαντάκη( Ραδιοφωνική Παραγωγό ) και στην συνέχεια με την στήριξη την Εθελοντική Ομάδα Νεολαίας Δήμου Φαιστού “ΔΡΩ”

Ήρθε στην Μεσαρα απο το Καλοκαίρι η Δράση Κάθε Κουτί Μετράει με σκοπό την στήριξη του Σύλλογος ΑΜΕΑ Νότιας Κρήτης “Το Μελλον” “και ευαισθητοποίηση απέναντι στο περιβάλλον μέσω της ανακύκλωσης Αλουμινίου.

Σήμερα μαζι με τον Μανώλη Στεφανουδακη Χρυσό Παραολυμπιονίκη και πρόεδρο του συλλογου Αμεα επισκέφτηκαν το 2ο Δημοτικό Σχολείο Μοιρών για να ενημερώσουν τα παιδια.

Ακολουθει η παρακάτω κοινοποίηση :

Το Κάθε Κουτί Μετράει» έχει στόχο να ενθαρρύνει την ανακύκλωση των κουτιών μπύρας/αναψυκτικών.
Αν λάβει κανείς υπόψη ότι κάθε κουτί που ανακυκλώνεται μπορεί να επιστρέψει στο ράφι προς πώληση σε 60 μέρες, και πως ανακυκλώνοντας εξοικονομούνται φυσικοί πόροι και μειώνονται οι εκπομπές αερίων θερμοκηπίου, τότε μπορεί να αντιληφθεί πλήρως το νόημα της ανακύκλωσης.

Αν λοιπόν, ενδιαφέρεστε για την ανακύκλωση και θέλετε να μάθετε πώς μπορείτε να συμβάλλετε στο να συνεχίζει ο κύκλος της, ελπίζουμε να γίνετε υποστηρικτές του «Κάθε Κουτί Μετράει» ενθαρρύνοντας τους φίλους και την οικογένεια σας να κάνουν το ίδιο!
Εξάλλου με αυτο τον τρόπο εκτός απο το περιβάλλον και τον τόπο μας θα βοηθήσεις και τον Σύλλογος ΑΜΕΑ Νότιας Κρήτης “Το Μελλον” και την δράση του μιας και ΟΛΑ τα έσοδα απο την πώληση του αλουμινίου στηρίζουν το έργο τους.

 

Δια-SOS-τε τη Μεσαρά

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.