Νότια Κρήτη

Κίνηση ανθρωπιάς από επιχείρηση της Μεσαράς για τον μικρό Παναγιώτη – Ραφαήλ!

Κίνηση ανθρωπιάς από επιχείρηση της Μεσαράς για τον μικρό Παναγιώτη – Ραφαήλ!

Ο κόσμος βοηθάει από το υστέρημά του δίνοντας τη δυνατότητα σε αυτόν τον μικρούλη να ΖΗΣΕΙ.

A-
A+
17/10/2019 | 8:24

Λίγοι άνθρωποι είναι αυτοί που δεν έχουν ακούσει για την υπόθεση του μικρού αυτού ασθενή.

Ο μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ Γλωσσιώτης,  χρειάζεται τη βοήθειά σας προκειμένου να μεταβεί στην Αμερική για να του χορηγηθεί το γονιδιακό φάρμακο ZOLGENSMA! Αξίζει να τον γνωρίσετε στη σελίδα του Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη-Ραφαήλ

Στην Ελλάδα της κρίσης αξιών ο απλός κόσμος δείχνει έμπρακτα την ευαισθησία του προσπαθώντας να βοηθήσει από το υστέρημά του δίνοντας τη δυνατότητα σε αυτόν τον μικρούλη να ΖΗΣΕΙ.

Μια επιχείρηση στην Μεσαρά στηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια αυτή:

“Τα κομμωτήρια #JUST_MEN!!Στις Μοίρες και στο Τυμπάκι κουρεύουν για τον μικρό Παναγιώτη..Για μια εβδομάδα από την Δευτέρα 21 Οκτωβρίου μέχρι και το Σάββατο 26 Οκτωβρίου!!Για κάθε κούρεμα που θα κάνουμε θα προσφέρουμε το ποσό των 2 ευρώ για τον μικρό Παναγιώτη!!!”

Είναι σημαντικό να αναφερθεί πως σε περίπτωση που δεν συγκεντρωθεί το απαραίτητο ποσό, ό,τι χρήματα έχουν συγκεντρωθεί θα διατεθούν στο σύνολό τους για τις ανάγκες της κοινότητας των ασθενών  που πάσχουν από Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία. Επίσης, σε περίπτωση που το κόστος καλυφθεί από τον κρατικό μηχανισμό, κάποια από τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα χρησιμοποιηθούν για τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής της οικογένειας στη Βοστώνη για όσο κριθεί απαραίτητο.