Νότια Κρήτη

Koσμοπλημμύρα στα Μάταλα , “βουλιάζουν” από κόσμο!

Koσμοπλημμύρα στα Μάταλα , “βουλιάζουν” από κόσμο!

Απίστευτη ουρά αυτοκινήτων 5 χιλιομέτρων !

A-
A+
23/06/2018 | 23:18

“Βουλιάζουν” αυτή την ώρα 10-11μμ Σάββατο βράδυ 23 Ιουνίου από κόσμο τα Μάταλα , ενώ απίστευτη είναι και η ροή των αυτοκινήτων. Καθώς βρισκόμαστε στη κορύφωση του Φεστιβάλ με  την παρουσία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου ,  η ουρά που σχημάτιζαν τα αυτοκίνητα στις 10.30 μμ το βράδυ ξεπερνούσε με μικρά κενά διαστήματα τα 5 χιλιόμετρα ενώ υπήρχε συνεχή αυξητική τάση.

Είναι θαύμα  αν οι διοργανωτές ν καταφέρουν να εξυπηρετήσουν τόσο κόσμο χωρίς κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Βέβαια όλοι κάνουν ότι μπορούν για να μη δυσαρεστηθεί κανείς ενώ οι πάντες βρίσκονται στη θέση τους . Σαμαρείτες , ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό , αστυνομία και λιμενικό , όλοι είναι σε επιφυλακή ελπίζοντας ότι θα περάσει κι αυτή η βραδιά χωρίς να συμβεί κάτι το σημαντικό.

Δείτε στιγμιότυπα που απαθανατίσαμε  πριν από λίγο για σας…

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.