Νότια Κρήτη

Κρήτη: Λαμπρά εγκαίνια στην έκθεση για τη Φαιστό

Κρήτη: Λαμπρά εγκαίνια στην έκθεση για τη Φαιστό

Η βραδιά έκλεισε με συζητήσεις από όσους παρευρέθησαν για να θαυμάσουν τις εξαιρετικές φωτογραφίες.

A-
A+
11/10/2018 | 12:16

Με πολλή επιτυχία έγιναν τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφικού υλικού των μελών της Ε. Φ. Ε. Κ για τη Φαιστό, στον χώρο της φωτογραφικής εταιρείας, στην οδό Δ. ΜΠΟΦΩΡ, στο Ηράκλειο, την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου, 7:30 μμ. .

Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από την Ε. Φ. Ε. Κ. και τον Όμιλο “Unesco για την Κνωσό”.

Πρόγραμμα εκδήλωσης:

– Εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας των μελών της Ε.Φ.Ε.Κ.

– Σύντομη ομιλία για την Φαιστό, από την Ξεναγό-Αρχαιολόγο Μ. Μαυρουδή, και περιγραφή της Φαιστού από την ιδιαίτερη οπτική της τ. Ξεναγού, Ιερωνυμάκη Αρετούσας. Η κα Μ. Μαυρουδή και η κα Α. Ιερωνυμάκη δεν παρέστησαν λόγω κωλύματος και εκπροσωπήθηκαν από τη Γ. Γραμματέα του Ομίλου UNESCO Knossos και Πρόεδρο του Π.Σ. Κνωσού κα Μ. Παναγιωτάκη.

– Βράβευση Νικηφοράκη Μιχάλη, Επιτίμου Προέδρου της Ε.Φ.Ε.Κ. , από τον Όμιλο “UNESCO για την Κνωσό”.

Η βραδιά έκλεισε με συζητήσεις από όσους παρευρέθησαν για να θαυμάσουν τις εξαιρετικές φωτογραφίες των μελών της Ε.Φ. Ε. Κ., με τη γευστική συνοδεία των κρασιών του Πριάμου Ιερωνυμάκη που ευγενικά προσέφερε για την εκδήλωση.

ekriti

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.