Νότια Κρήτη

Με επιτυχία η εκδήλωση λήξης δραστηριοτήτων του Πολιτιστικού Κέντρου Ι.Μ. Γορτύνης & Αρκαδίας

Με επιτυχία η εκδήλωση λήξης δραστηριοτήτων του Πολιτιστικού Κέντρου Ι.Μ. Γορτύνης & Αρκαδίας

Θα λειτουργήσει έκθεση με έργα τμημάτων, σχόλης αγιογραφίας, ψηφιδωτού, ντεκουπάζ, καλαθοπλεκτικης

A-
A+
08/06/2019 | 10:21

Η εκδήλωση λήξης των δραστηριοτήτων του έτους 2018-19 των τμημάτων του Πολιτιστικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Γορτύνης και Αρκαδίας, έγινε χθες Παρασκευή 7 Ιουνίου στο αμφιθέατρο του εν λόγω Κέντρου.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης ήταν πλούσιο καθώς μεταξύ άλλων περιείχε Ομιλία με θέμα: «Συμμετέχω και δημιουργώ στο χώρο της Εκκλησίας», μουσικό μέρος από την Χορωδία της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής, παραδοσιακά τραγούδια από την Παραδοσιακή χορωδία και ορχήστρα, προβολή βίντεο – αφήγηση παραμυθιού από την επιμορφώτρια κ. Αθανασία Μυλωνά, θεολόγο και τα παιδιά του τμήματος νεανικών Συνάξεων, παραδοσιακά τραγούδια από τον επιμορφωτή Διάκ. Σάββα Κεφαλογιάννη, και τους μαθητές του τμήματος παραδοσιακών μουσικών οργάνων και παραδοσιακοί κρητικοί χοροί από την επιμορφώτρια κ. Στυλιανή Ζαχαριουδάκη και τους μαθητές του τμήματος μάθησης παραδοσιακών χορών.

Επίσης θα λειτουργήσει έκθεση με έργα των τμημάτων, σχόλης αγιογραφίας, ψηφιδωτού, ντεκουπάζ, καλαθοπλεκτικής, νεανικών συνάξεων και φωτογραφίας από τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019, έως την Τρίτη 11 Ιουνίου 2019 και από ώρα 9:00΄π.μ. έως 2:00΄μ.μ., το πρωῒ και από 5:00΄μ.μ. έως 8:00΄μ.μ., το απόγευμα.