Νότια Κρήτη

Με πλημμύρα συναισθημάτων ολοκληρώθηκε η φετινή χρονιά στο Δ.Σ. Καπαριανών

Με πλημμύρα συναισθημάτων ολοκληρώθηκε η φετινή χρονιά στο Δ.Σ. Καπαριανών

Παρουσία Δημάρχου και Μητροπολίτη οι εκδηλώσεις

A-
A+
13/06/2018 | 9:51

Πολυποίκιλες εκδηλώσεις παρουσίασαν την Τρίτη 12 Ιουνίου το βράδυ οι μαθητές και οι δάσκαλοι του Δημοτικού σχολείου Καπαριανών με αφορμή την ολοκλήρωση της φετινής χρονιάς .

Την τιμητική τους βέβαια είχαν οι μαθητές της ΣΤ΄τάξης που συγκινημένοι αποχαιρέτησαν τους δασκάλους τους ενώ την συγκίνηση του δεν έκρυψε και ο διευθυντής του σχολείου κ. Πετρουλάκης όταν απευθυνόμενος στους μαθητές τους ζήτησε συγνώμη για τον τόνο της φωνής τους που κάποιες φορές μπορεί  να ύψωσε ενώ όπως χαρακτηριστικά τόνισε:  “Αν κάποιες φορές σας πίκρανα ζητώ συγνώμη … φεύγοντας από το σχολείο μας παίρνετε κι ένα κομμάτι της ψυχής μου…σας εύχομαι υγεία καλή επιτυχία και τύχη ότι και να κάνετε”

Αρχικά βέβαια οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με την θεατρική παράσταση «Το μαγικό κλειδί» από τους  μαθητές της Στ΄ Τάξης όπου παρουσία του Σεβασμιοτάτου Γορτύνης και Αρκαδίας  κ.κ. Mακάριου, του Δημάρχου Φαιστού κ. Αρμουτάκη και άλλων επισήμων έδωσαν και την ψυχή τους για μιά άκρως επιτυχημένη παράσταση , ενώ στη συνέχεια οι μαθητές με την καθοδήγηση της γυμνάστριας τους χόρεψαν διάφορους χορούς .

Ακολούθησαν απονομές τίτλων στους μαθητές της ΣΤ΄τάξης , ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων από μαθητές και σύλλογο γονέων και κηδεμόνων  στους  δασκάλους του σχολείου.

Σε όλη την διάρκεια των εκδηλώσεων υπήρχε πάγκος από τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων με είδη χειροτεχνίας και φυσικά σουβλάκια και ποτά για την συνέχιση της διασκέδασης που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες.

Συμπερασματικά , μπορούμε να πούμε ότι έγινε μιά άψογη διοργάνωση,  με την παρουσία του  Σεβασμιότατου να ξεχωρίζει δείχνοντας έτσι και έμπρακτα το ενδιαφέρον του για τη νεολαία της περιοχής (προηγουμένως ήταν στο μαθητικό φεστιβάλ Γόρτυνας),  ενώ σημαντική ήταν και η συμβολή του δραστήριου συλλόγου γονέων και κηδεμόνων στην επιτυχία των εκδηλώσεων.

Και του χρόνου!