Νότια Κρήτη

Με την παράταξη του υποψήφιου Δημάρχου Φαιστού Γιάννη Μαθιουδάκη, η Ελένη Τιτάκη-Λεονταράκη

Με την παράταξη του υποψήφιου Δημάρχου Φαιστού Γιάννη Μαθιουδάκη, η Ελένη Τιτάκη-Λεονταράκη

A-
A+
18/04/2019 | 15:22

 

Ένα από τα πιο έμπειρα πρόσωπα στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στη Μεσαρά, η Ελένη Τιτάκη-Λεονταράκη, θα δώσει τη μάχη των Δημοτικών Εκλογών του Μαΐου με την παράταξη «Ο Τόπος μας Μπροστά» του υποψήφιου Δημάρχου Φαιστού Γιάννη Μαθιουδάκη.

Όπως αναφέρει ο κ. Μαθιουδάκης: «Αποτελεί τιμή για την παράταξη μας η συμμετοχή σε αυτήν της Ελένης Τιτάκη-Λεονταράκη, με ιδιαίτερα σημαντική εμπειρία και πλούσιο έργο στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά κυρίως με μεγάλη αγάπη για το Δήμο Φαιστού και πραγματικό ενδιαφέρον για την πρόοδο του, κάτι που αναγνωρίζεται από τους συνδημότες της, όπως φαίνεται από την πολύχρονη διάρκεια της παρουσίας της στα κοινά. Με μεγάλη προσφορά στην τοπική κοινωνία και μέσα από τη δουλειά της στον σημαντικό τομέα της Υγείας, ως Μαία  33 χρόνια, στο Κέντρο Υγείας Μοιρών, δείχνει πάντα στην πράξη το ενδιαφέρον της για τους συνδημότες της, την οικογένεια και τα παιδιά, μητέρα δυό κορών και η ίδια που απέκτησε με τον σύζυγο της Γιώργο Τιτάκη, έχοντας διατελέσει Πρόεδρος, με πλούσια δραστηριότητα, επί 9 χρόνια του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μοιρών. Η πολυετής παρουσία της στην Αυτοδιοίκηση αποδεικνύει το ενδιαφέρον για τον τόπο της τον οποίο υπηρέτησε 3 χρόνια ως Αντιδήμαρχος του τέως Δήμου Μοιρών, 3 χρόνια ως Αντιδήμαρχος του νυν Δήμου Φαιστού, ως Πρόεδρος Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Φαιστού, Μέλος στο Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α Φαιστού αλλά και Μέλος στο Δ.Σ. του Δικτύου Κοινωνικής Πολιτικής Αυτοδιοικήσεων Κρήτης «ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α Κρήτης» στις Αρχάνες. Η εκτίμηση που έχουν οι δημότες Δήμου Φαιστού στο πρόσωπο της Ελένης Τιτάκη-Λεονταράκη αποτελεί την καλύτερη επιβράβευση της παρουσίας της στα κοινά και το σημαντικότερο στοιχείο του πλούσιου βιογραφικού της, εξ ου και χαιρόμαστε ιδιαίτερα για τη συμπόρευση της μαζί μας στην Αυτοδιοικητική μάχη του Μαΐου».

Δήλωση Ελένης Τιτάκη-Λεονταράκη, υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου με την παράταξη «Ο Τόπος μας μπροστά»  του υποψήφιου Δημάρχου Φαιστού Γιάννη Μαθιουδάκη:

«Ευχαριστώντας πρωτίστως όλους και όλες που με στήριξαν με την ψήφο τους τόσα χρόνια, θα ήθελα να τους διαβεβαιώσω για μια ακόμα φορά, πως σε όλη μου την μέχρι τώρα ενασχόληση με τα κοινά, το κύριο μέλημα μου ήταν πάντα να μπορώ να κοιτάζω τις συνδημότισσες και τους συνδημότες μου στα μάτια, ξέροντας ότι δεν διέψευσα τις προσδοκίες τους, δίνοντας «εξετάσεις» καθημερινά, πασχίζοντας να συμβάλλω στη λύση προβλημάτων, στη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, στη μέριμνα για μια καλύτερη ποιότητα ζωής για τις οικογένειες, τα παιδιά  και όλους τους δημότες Φαιστού. Η αγάπη και η στήριξη, με σταθερή και μεγάλη διάρκεια στο χρόνο, που έχω εισπράξει όλα αυτά τα χρόνια από τους συνδημότες μου είναι για μένα η μεγαλύτερη –κυριολεκτικά ανεκτίμητη- ανταμοιβή. Αποτελεί ωστόσο και μια τεράστια ευθύνη, γιατί η προσπάθεια για ένα καλύτερο, σύγχρονο, Δήμο που προοδεύει και αναπτύσσεται είναι διαρκής, δεν επιτρέπει σε κανέναν μας να επαναπαύεται.

Γι αυτό και αποφάσισα να είμαι “παρούσα” και στις ερχόμενες Δημοτικές εκλογές του Μαΐου στο Δήμο Φαιστού με την παράταξη “Ο Τόπος μας Μπροστά” του υποψήφιου Δημάρχου Γιάννη Μαθιουδάκη».

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ