Πολιτική

Μερωνιανάκης: «Ο κ. Τσίπρας αντιμετωπίζει το έργο του δρόμου Ηράκλειο-Μεσαρά ως προεκλογικό φόντο»

Μερωνιανάκης: «Ο κ. Τσίπρας αντιμετωπίζει το έργο του δρόμου Ηράκλειο-Μεσαρά ως προεκλογικό φόντο»

"Μπορεί ο κ. Τσίπρας να εγγυηθεί για την ασφάλεια του έργου";

A-
A+
03/05/2019 | 9:20

Δήλωση Υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου ΠΕ Ηρακλείου, με τον Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη – «Η Κρήτη Μπροστά», κ. Γιώργου Μερωνιανάκη:

 «Στο σημερινό του… πέρασμα από τη Μεσαρά ο Πρωθυπουργός και η κουστωδία του εγκαινίασαν τον δρόμο Ηράκλειο – Μεσαρά. Ένα δρόμο που κάνεις δεν ξέρει πότε ακριβώς θα δοθεί στην κυκλοφορία.

Μάλιστα κατά τη λαμπρή εκδήλωση ο κ. Τσίπρας δήλωσε πως με «μαγικό» τρόπο «ξεβάλτωσε» το έργο, ξεχνώντας προφανώς ότι το έργο θα μπορούσε να είναι έτοιμο εδώ και δύο χρόνια, αν δεν καθυστερούσε εξαιτίας της αδιαφορίας της Κυβέρνησής  του!

Μπορεί ο κ. Τσίπρας με τις… μαγικές του δυνατότητες να μας πει πότε θα παραδοθεί ολόκληρο το έργο με τους κάθετους άξονες που θα συνδέουν τον δρόμο με τα χωριά της ενδοχώρας;

Μπορεί ο κ. Τσίπρας να εγγυηθεί για την ασφάλεια του έργου και για το ότι  δεν θα παρουσιάσει ζημιές με την πρώτη κακοκαιρία;

Το έργο του δρόμου Ηράκλειο-Μεσαρά είναι ζωτικής σημασίας για τους κατοίκους της Μεσαράς, αλλά και ολόκληρης της Κρήτης. Δεν είναι το προεκλογικό φόντο του Πρωθυπουργού, το βήμα για νέα ψέματα και κάλπικες δεσμεύσεις.

 Ελπίζουμε ο κ. Τσίπρας να κρατήσει την υπόσχεσή του και να έρθει εκ νέου στο έργο πριν τις Ευρωεκλογές. Ελπίζουμε αυτή τη φορά να μην έρθει για φωτογραφίες, αλλά για να δώσει τις απαντήσεις που οφείλει».