επικαιρότητα

Μια Σούπερ Φθινοπωρινή Προσφορά από την Πανελαστική Φανουράκης

Μια Σούπερ Φθινοπωρινή Προσφορά από την Πανελαστική Φανουράκης

Στα Καπαριανά Μοιρών.

A-
A+
15/10/2018 | 11:12

Αυτή είναι μία πραγματικά εξαιρετική προσφορά που δεν πρέπει να χάσετε και αξίζει να βιαστείτε να την αξιοποιήσετε άμεσα. Η Πανελαστική Κρήτης Φανουράκης Εμμ. & ΣΙΑ ΟΕ στα Καπαριανά Μοιρών προσφέρει σούπερ προσφορά στα ελαστικά Michelin /BF-Geodrill / Yokohama και Pirelli. Ιδιαίτερα η Michelin προσφέρει από 1η Σεπτεμβρίου το Πρόγραμμα Εγγύησης Ελαστικών Michelin το οποίο καλύπτει τα ελαστικά σας για 12 μήνες ή 20.000 χλμ. από την ημερομηνία αγοράς τους.

Το πρόγραμμα αυτό καλύπτει συγκεκριμένες τυχαίες ζημιές που δεν επιδιορθώνονται για οχήματα ιδιωτικής χρήσης επιβατικά  και  4×4 για χρήση σε δρόμο πάντα οχήματα με ελληνικές πινακίδες. Προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ αντικατάσταση έως και 2 ελαστικών στην περίπτωση που χτυπηθούν την ίδια στιγμή, στο ίδιο συμβάν.

Επίσης, η Michelin προσφέρει έως 31 Οκτωβρίου κάποιες ειδικές τιμές σε συγκεκριμένες διαστάσεις ελαστικών τις οποίες θα βρείτε άμεσα στο κατάστημα μας.

Η Pirelli και αυτή προσφέρει ένα πρόγραμμα εγγύησης ελαστικών το οποίο ισχύει για 12 μήνες για ένα από τα τέσσερα ελαστικά σας.

Στο κατάστημα επίσης θα βρείτε όλες τις διαστάσεις ελαστικών Yokohama Geolandar G015 τα οποία παρέχει.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 28920 23015 – www.panelastikiKritis.gr