Πολιτική

Ο Ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος στη Μεσαρά

Ο Ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος στη Μεσαρά

A-
A+
23/04/2019 | 10:07

 

Στα γραφεία της «Άποψης του νότου» και του Apopsilive.gr βρέθηκε ο Ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κύρτσος, γνωστός, πέρα από την πολιτική του παρουσία (στις ευρωεκλογές του Μαΐου του 2014 ψηφίστηκε Ευρωβουλευτής) και για την επιτυχημένη ενασχόληση του με τα ΜΜΕ, ως δημοσιογράφος, διευθυντής εφημερίδων, τηλεοπτικός σχολιαστής & ραδιοφωνικός παραγωγός αλλά και ως εκδότης:  το 2008 εξέδωσε την κυριακάτικη δωρεάν εφημερίδα «Free Sunday», η οποία πρωταγωνιστεί στον χώρο του free press.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην Κρήτη ο κ. Κύρτσος μεταξύ άλλων συμμετείχε σε εκδήλωση  για τις Ευρωεκλογές στο Ηράκλειο όπου μίλησαν 16 «γαλάζιοι» υποψήφιοι Ευρωβουλευτές και απάντησαν στις ερωτήσεις του κοινού, με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού πολιτών.

Στη συνάντηση του στη Μεσαρά με τον κ. Γιάννη Μαθιουδάκη, υποψήφιο Δήμαρχο Φαιστού, επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Ο Τόπος μας Μπροστά», ο κ. Κύρτσος είχε μαζί του μια εποικοδομητική συζήτηση για θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας, αλλά και ειδικότερα θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τους τρόπους που μπορούν να αξιοποιηθούν ευρωπαϊκά προγράμματα και κονδύλια προς όφελος των Δήμων και των τοπικών κοινωνιών.

Ο Ευρωβουλευτής Γ. Κύρτσος με τον υποψήφιο Δήμαρχο Φαιστού Γ. Μαθιουδάκη.