Νότια Κρήτη

Ολημερίς φύτευαν λουλούδια… το βράδυ τους τα ξερίζωναν! (φώτο)

Ολημερίς φύτευαν λουλούδια… το βράδυ τους τα ξερίζωναν! (φώτο)

A-
A+
14/07/2018 | 14:39

Πέπλο μυστηρίου καλύπτεται στον προαύλιο χώρο της παιδικής χαράς, όπου βρίσκεται το Νηπιαγωγείο των Βώρρων του Δήμου Φαιστού!

Κι όμως, συνέβη και αυτό! Μερικά μόλις 24ωρα μετά την φύτευση των καλλωπιστικών φυτών στον προαύλιο χώρο της παιδικής χαράς όπου βρίσκεται το Νηπιαγωγείο… έκαναν φτερά!

Με πρωτοβουλία της νηπιαγωγού και εθελοντών του χωριού αποφάσισαν να  μάζεψαν τα δεκάδες σκουπίδια που υπήρχαν, κάνοντας το χώρο όπου παίζουν τα παιδάκια του νηπιαγωγείου πιο λειτουργικό και καθαρό. Όταν καθαρίστηκε το σημείο, φυτεύτηκαν όμορφα λουλούδια με σκοπό τον καλλωπισμό της περιοχής! Ωστόσο το παράδοξο είναι, όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες, ότι την μια ημέρα φυτεύτηκαν τα λουλούδια και την επόμενη… ως δια μαγείας ξεριζώθηκαν! Το σκηνικό έχει επαναληφθεί τέσσερις φορές μέχρι στιγμής, στο ίδιο ακριβώς σημείο (εκεί βρέθηκαν τα πιο πολλά σκουπίδια)! Προφανώς κάποιος δεν θέλει να τα βλέπει φυτεμένα, τα ξεριζώνει και τα αφήνει κάτω στο ίδιο σημείο, ενώ την τελευταία φορά έλλειπαν και αυτά!

Οι εθελοντές και η νηπιαγωγός είναι απογοητευμένοι αλλά και εκνευρισμένοι για την ενέργεια αυτή! Είναι πάντως απογοητευτικό το γεγονός πως υπάρχουν κάποιοι που δρουν κατά αυτόν τον τρόπο, εις βάρος του νηπιαγωγείου!

Aposilive.gr
 

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.