Νότια Κρήτη

Ολονύχτιες προετοιμασίες για το αυριανό 13ο Πυργιανό Καρναβάλι

Ολονύχτιες προετοιμασίες για το αυριανό 13ο Πυργιανό Καρναβάλι

Επί ποδός τα μέλη του Πολιτιστικού Πύργου για την ολοκλήρωση των αρμάτων και των κατασκευών.

A-
A+
17/02/2018 | 23:01

Σε ρυθμούς Αποκριάς κινείται η Μεσαρά και μπορεί η παρέλαση των αρμάτων και των καρναβαλιστών να έχει ολοκληρωθεί στο Τυμπάκι στην άλλη άκρη όμως και συγκεκριμένα στον Πύργο του Δήμου Αρχανών- Αστερουσίων τα συνεργεία των ομάδων δουλεύουν στο φουλ για την ολοκλήρωση των αρμάτων για το αυριανό 13ο Πυργιανό Καρναβάλι.

Η παρέλαση θα ξεκινήσει αύριο στις 12:00 το μεσημέρι από την ανατολική πλευρά της Κεντρικής Αγοράς του Πύργου και θα καταλήξει στο Δημοτικό Κατάστημα, όπου θα στηθεί τρικούβερτο γλέντι με άφθονο ποτό και φαγητό σε ένα after party με τον DJ Νίκο Μελιδονιώτη!

Το 13ο Πυργιανό Καρναβάλι πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων και την Υγειονομική κάλυψή του έχει αναλάβει η ομάδα «Φίλιος Ζευς». Ενώ την οργάνωση ανέλαβε ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Πύργου.

 

Ωστόσο όπως μπορείτε να δείτε και στα φωτογραφικά ενσταντανέ η νύχτα αναμένεται να είναι μακρά για τα μέλη του Συλλόγου και για όσους θα συμμετάσχουν στην αυριανή παρέλαση. Οι προετοιμασίες θα διαρκέσουν όλη τη νύχτα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Τα μέλη του Συλλόγου απευθύνουν κάλεσμα σε όλους τους Πυργιανούς και κυρίως στη νεολαία να συμμετάσχει ενεργά προσφέροντας εθελοντική εργασία σε διάφορες θέσεις που έχουν οριστεί για την καλύτερη εξυπηρέτηση και φιλοξενία του κόσμου.

Εν αναμονή λοιπόν της αυριανής παρέλασης!