Ποδόσφαιρο

Στο Αθλητικό Σωματείο ΓΟΡΤΥΣ ο τεχνικός διευθυντής κ. Φώτη Γκουζιώτη

Στο Αθλητικό Σωματείο ΓΟΡΤΥΣ ο τεχνικός διευθυντής κ. Φώτη Γκουζιώτη

A-
A+
25/06/2019 | 13:33

Ενημέρωση από το Αθλητικό Σωματείο ΓΟΡΤΥΣ:

“Μετά την περσινή ποδοσφαιρική χρονιά, που οδήγησε στον υποβιβασμό της ομάδας μας (εκτός απροόπτου, λόγω αναδιάρθρωσης) στην Α2 κατηγορία, η διοίκηση της ομάδας μας προχώρησε σε μια διεξοδική επισκόπηση όλων όσων έγιναν το χρόνο που μας πέρασε.
Αποφασισμένη λοιπόν ν’ αφήσει πίσω της τα λάθη της προηγούμενης χρονιάς, βάζει πλώρη για το σχεδιασμό της νέας  ποδοσφαιρικής σεζόν ξεκινώντας από το οργανωτικό κομμάτι . 

Έτσι περνώντας το επίπεδο οργάνωσης σε άλλα πρότυπα, καθιερώνει θέση τεχνικού διευθυντή στην ομάδα μας και ανακοινώνει την πρόσληψη του κ. Φώτη Γκουζιώτη στο εν λόγω πόστο.  

Ο κ. Γκουζιώτης που τόσο ως ποδοσφαιριστής, όσο και ως τεχνικός , έχει περάσει με επιτυχία από πολλές ομάδες του τοπικού ποδοσφαίρου (μεταξύ αυτών και από τον πάγκο της ομάδας μας το 2015), είναι ένας από τους καλύτερους γνώστες του Ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου. Οι ποδοσφαιρικές του γνώσεις και οι οργανωτικές του ικανότητες, η προσωπικότητά του, οι άριστες σχέσεις του με παίκτες, προπονητές και παράγοντες, η εκτίμηση που χαίρει στο ποδοσφαιρικό Ηράκλειο, καθώς και  το ήθος του, αποτελούν τα καλύτερα εχέγγυα για την επιτυχία στη θέση του τεχνικού διευθυντή.
Ο κ. Γκουζιώτης θα είναι ο άνθρωπος κλειδί στην νέα δομή της ομάδας μας και θα αποτελεί τον αποκλειστικό συνδετικό κρίκο ανάμεσα στη διοίκηση, στον προπονητή και τους παίκτες της ομάδας μας. 
Στο θέμα τώρα του προπονητή της ομάδας μας, οι επαφές της διοίκησης με τον κ. Φάνη Χαλκιαδάκη βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο και αναμένονται εξελίξεις μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας.”