Νότια Κρήτη

Σε πολύ καλό κλίμα η πρώτη συνάντηση του νέου ΔΣ του Α.Ο Ζαρού, με το νέο προπονητή Δημήτρη Κόκκινο

Σε πολύ καλό κλίμα η πρώτη συνάντηση του νέου ΔΣ του Α.Ο Ζαρού, με το νέο προπονητή Δημήτρη Κόκκινο

A-
A+
21/06/2018 | 11:58

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση του νέου ΔΣ του Α.Ο Ζαρού, με το νέο προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Κόκκινο, σε ταβέρνα ιδιοκτησίας του προέδρου.

Στη συνάντηση, ο πρόεδρος Λάμπης Αλπαντάκης έθεσε τους στόχους της ομάδας ενώ στο τραπέζι “έπεσαν” και αρκετά ονόματα για μεταγραφές, τις οποίες θα πραγματοποιήσει η ομάδα.

“Η ομάδα του Ζαρού, με προπονητή το Δημήτρη Κόκκινο, θα επιδιώξει μια αξιόλογη παρουσία στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α1. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα καλό σύνολο και καλό κλίμα εντός κι εκτός αποδυτηρίων, με την προσθήκη νέων παιδιών αλλά και έμπειρων ποδοσφαιριστών”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο νέος πρόεδρος της ομάδας.

Την πεποίθηση του , ότι ο Α.Ο Ζαρού θα είναι μια ανταγωνιστική ομάδα που θα πραγματοποιήσει καλή πορεία, εξέφρασε και ο νέος προπονητής Δημήτρης Κόκκινος. “Ευχαριστώ καταρχάς τους ανθρώπους του Ζαρού για την πρόταση και είμαι βέβαιος ότι θα καταφέρουμε να δημιουργήσουμε μια ισχυρή ομάδα , μέσα από δουλειά και καλή συνεργασία Δοιίκησης-Προπονητή και Ποδοσφαιριστών”, είπε μεταξύ άλλων ο έμπειρος προπονητής.

Το νέο ΔΣ:

Πρόεδρος: Αλπαντάκης  Λάμπης

Α’ Αντιπρόεδρος: Σαμιωτάκης Γιώργιος

Β’ Αντιπρόεδρος: Λεμονάκης Γιώργος

Γενικός Αρχηγός: Χαλκιαδάκης Γιώργος

Γραμματέας: Καλεμάκης Γιώργος

Ταμίας: Σταματάκης Κων/νος

Εκπρόσωπος ΕΠΣΗ: Αλεξάκης Γιώργος

Έφορος Γηπέδου: Ξηνταβελονάκης Στέργιος

Γραφείο Τύπου-Δημ. Σχέσεις: Ζαχαριουδάκης Γιώργης- Καλμπουτζάκης Στέλιος

Μέλη: Σταματάκης Γιώργος, Γουρλεμάκης Γιάννης,

 

Υπευθ. Ακαδημιών: Ζαχαριουδάκης Γιώργης –  Παπαδοβασιλάκης Δημήτρης-Ρωμανάκης Ζαχαρίας

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.