Ποδόσφαιρο

«Σκόνταψε» στους Αγ. Δέκα ο Αλμυρός, 2-2 με τη Γόρτυνα

«Σκόνταψε» στους Αγ. Δέκα ο Αλμυρός, 2-2 με τη Γόρτυνα

Οι γηπεδούχοι παρέμειναν για πέμπτο παιχνίδι αήττητοι!

A-
A+
16/12/2019 | 8:47

«Σκόνταψε» στους Αγίους Δέκα ο Αλμυρός, ο οποίος αναδείχτηκε ισόπαλος 2-2 με τη Γόρτυνα και υποχώρησε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι γηπεδούχοι παρέμειναν για πέμπτο παιχνίδι αήττητοι!

Στα πρώτα είκοσι λεπτά την πρωτοβουλία των κινήσεων είχε ο Αλμυρός και κατάφερε στο 23΄να ανοίξει το σκορ με πλασέ του Σακλαμάκη. Στο 44΄οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση, μετά από ατομική ενέργεια και σουτ του Φουντουλάκη. Στο 44΄η ομάδα του Γαζίου πήρε ξανά προβάδισμα στο σκορ με πλασέ του Τοπούζη. Στο 75΄έγινε το 2-2 με μακρινό σουτ του Κλαπάκη και ενώ πρώτα η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στη συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα. Ευκαιρίες για τη Γόρτυνα έχασαν οι Κλαπάκης, Φουντουλάκης, Δάσκος ,ενώ για τον Αλμυρό οι Ζαφείρης, Γιαλούσης, Απλαδάς.

Διαιτητής ήταν ο κ. Κώστας

ΓΟΡΤΥΣ: Σαβουιδάκης, Γενιτσαρίδης, Πολυμερίδης, Μάλο Μ., Κωστάκης, Δημήτρης, Γιωργαλάς, Μπατούνας (91΄Ψωμάς), Δάσκος (87΄Κεφάκης), Κλαπάκης, Φουντουλάκης (94΄Μάλο Γ.).
ΑΛΜΥΡΟΣ : Ζαφείρης , Γιαλούσης, Ξενοκτιστάκης, Λυκούδης, Γεμιστός(75’ Ρουμπάκης), Απλαδάς, Ζαφείρης , Περογαμβράκης(60΄’ Μπέρκης), Σακλαμάκης(70’ Μεντουδάκης), Τοπούζης, Αγαπάκης.

prismasport.gr