Νότια Κρήτη

Σοβαρό περιστατικό: Απόπειρα εμπρησμού στην Κρύα Βρύση Αγίου Βασιλείου

Σοβαρό περιστατικό: Απόπειρα εμπρησμού στην Κρύα Βρύση Αγίου Βασιλείου

Άγνωστος επιχείρησε να βάλει φωτιά τα μεσάνυχτα στο δρόμο από Σπήλι προς Αγία Γαλήνη.

A-
A+
09/06/2019 | 18:30

Μία απόπειρα εμπρησμού, ένα περιστατικό ιδιαίτερα σοβαρό, διαπιστώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στον επαρχιακό δρόμο Σπηλίου – Αγίας Γαλήνης.

Σε ανακοίνωση της η Π.Υ. Ρεθύμνου ζητά από τους πολίτες να ενημερώνουν άμεσα την υπηρεσία όταν πέφτουν στην αντίληψη τους τέτοια περιστατικά.

Ανακοίνωση της Πυροσβεστικής:

«Στις 09-06-2019 στον επαρχιακό δρόμο από Σπήλι προς Αγία Γαλήνη, στην περιοχή Κρύα Βρύση και περί ώρα 03:20, έγινε απόπειρα εμπρησμού, η οποία έγινε αντιληπτή από κάτοικο της περιοχής και ενημερώθηκε η Υπηρεσία μας και ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αγίου Βασιλείου Ευάγγελος Καπετανάκης, οι οποίοι μετέβησαν στο σημείο άμεσα. Η Υπηρεσία μας αξιολογεί ως εξαιρετικά σοβαρό το περιστατικό, το ανακριτικό τμήμα της Υπηρεσίας μας πραγματοποιεί προανάκριση σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου εκτελώντας περιπολίες στην ευρύτερη περιοχή με συμβατικά αυτοκίνητα, και αναζητείται ο δράστης. Παρακαλούνται οι πολίτες οτιδήποτε αντιλαμβάνονται να ειδοποιούν την Υπηρεσία μας άμεσα στο τηλέφωνο 199».