Νότια Κρήτη

Συνεχίζεται η αγωνία για την 7χρονη

Συνεχίζεται η αγωνία για την 7χρονη

Δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ όπου και νοσηλεύεται

A-
A+
25/06/2018 | 19:19

Δίχως τέλος οι στιγμές αγωνίας που ζει η οικογένεια της 7χρονης που από το πρωί της 20ης Ιουνίου δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ όπου και νοσηλεύεται.

Το 7χρονο κοριτσάκι το πρωί εκείνο, επέβαινε στο αυτοκίνητο μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας της: την 47χρονη μητέρα της, τον πατέρα της και την 4χρονη αδελφούλα της.

Κι ενώ είχαν κατεύθυνση τις Μοίρες, ξαφνικά, ένα αγροτικό αυτοκίνητο, έπεσε πάνω στο δικό τους με συνέπεια η 7χρονη να προσκρούσει στο μπροστινό κάθισμα και να υποστεί σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.

Αυτό που, σύμφωνα με την Αστυνομία, φαίνεται να έγινε, είναι ότι ο οδηγός του αγροτικού που κι εκείνος είχε την ίδια κατεύθυνση, δεν πρόλαβε να κόψει ταχύτητα. Κι αυτό γιατί το όχημα της οικογένειας, για λόγους που ακόμα διερευνώνται από την Τροχαία Ηρακλείου, φαίνεται πως ξαφνικά “έκοψε” ταχύτητα με συνέπεια το αγροτικό που ήταν πίσω, να πέσει πάνω τους.

Από την ώρα εκείνη η 7χρονη μπήκε στη μεγαλύτερη περιπέτεια που θα μπορούσε να μπει ένα παιδί της ηλικίας της. Διακομίσθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας της περιοχής και από εκεί στο ΠΑΓΝΗ. Αφού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων.

Όπως είπε σήμερα στο ekriti.gr ο αναπληρωτής Διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιάννης Φανουργιάκης, η 7χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε πολύ βαριά κατάσταση στη ΜΕΘ με τους γιατρούς του νοσοκομείο να την παρακολουθούν στενά.

Πηγή: ekriti.gr