Νότια Κρήτη

Την Κυριακή 15 η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Τυμπάκι!

Την Κυριακή 15 η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Τυμπάκι!

Η χορωδία των ενηλίκων του ωδείου «ΜΑΕΣΤΡΟ» θα μας συντροφεύει με Χριστουγεννιάτικα ακούσματα.

A-
A+
13/12/2019 | 8:40

Ενημέρωση από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τυμπακίου:

Με ιδιαίτερη χαρά, σας προσκαλούμε όλους στην φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Κεντρική Πλατεία Τυμπακίου, την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στις 17:00.

Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή θα ξεκινήσει από νωρίς το απόγευμα όπου η παιδική χορωδία του Ωδείου «ΜΑΕΣΤΡΟ» θα τραγουδήσει Χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Σε συνέχεια, θα πραγματοποιηθεί η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, της Κεντρικής Πλατείας αλλά και γενικότερα της πόλης του Τυμπακίου ενώ θα υπάρχει και ο χριστουγεννιάτικος μπουφές προσφορά από τα αρτοποιεία και τα ζαχαροπλαστεία του Τυμπακίου. Η βραδιά θα κλείσει με τον Άγιο Βασίλη και τα ξωτικά του οι οποίοι θα μοιράσουν το πνεύμα των Χριστουγέννων σε μικρούς και μεγάλους ενώ η χορωδία των ενηλίκων του ωδείου «ΜΑΕΣΤΡΟ» θα μας συντροφεύει με Χριστουγεννιάτικα ακούσματα.

 

Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς που όλοι οι φορείς και οι επαγγελματίες συνεργάστηκαν και δούλεψαν σκληρά για αυτήν την μαγική βραδιά. Ευχαριστούμε προκαταβολικά τον Δήμο Φαιστού για όλη την υλική και άυλη υποστήριξή του σε όλα μας τα εγχειρήματα καθώς και για την διασφάλιση πραγματοποίησης των δράσεων μας, τους επαγγελματίες που για άλλη μία φορά είναι έμπρακτα και δυναμικά στο πλευρό μας αλλά και όλους τους εθελοντές που δεν σταματούν να στηρίζουν και να υποστηρίζουν κάθε μας εγχείρημα. 

Ευχόμαστε σε όλους ολόψυχα καλές γιορτές, με υγεία, αγάπη και χαμόγελα!

Καλά Χριστούγεννα και ευτυχές το νέο έτος!