επικαιρότητα

Την τιμητική τους είχαν οι γυναίκες στην εκδήλωση της “Μεγάλης Γόρτυνας” για την Ημέρα της Γυναίκας

Την τιμητική τους είχαν οι γυναίκες στην εκδήλωση της “Μεγάλης Γόρτυνας” για την Ημέρα της Γυναίκας

Συμβολικά δώρα ένα μπουκαλάκι κολόνια και ένα κόκκινο τριαντάφυλλο.

A-
A+
09/03/2019 | 20:10

Στο επίκεντρο της προσοχής και του ενδιαφέροντος οι γυναίκες για το συνδυασμό “Μεγάλη Γόρτυνα” του υποψηφίου Δημάρχου, Μιχάλη Κοκολάκη, ο οποίος σε δύο εκδηλώσεις που έγιναν με διαφορά 24 ωρών, απέδειξε την ευαισθησία του για το “ασθενές φύλο” προχωρώντας σε μια ευγενική χειρονομία.

Έτσι την Πέμπτη το βράδυ στο Πνευματικό Κέντρο των Αγίων Δέκα, μετά το πέρας της εκδήλωσης υπήρχε μια έκπληξη για όλες τις γυναίκες που παρίσταντο στην εκδήλωση στις οποίες και προσέφερε από ένα κόκκινο τριαντάφυλλο.

Τη χειρονομία αυτή επανέλαβε και την Παρασκευή στην εκδήλωση που έγινε στη Λούκια με αφορμή την καθιέρωση της 8ης Μαρτίου ως ημέρα επετείου για τους αγώνες των γυναικών για την κατάκτηση των πολιτικών και εργασιακών τους δικαιωμάτων.

Στην εκδήλωση που κατά κύριο λόγο παρίσταντο γυναίκες, υποψήφιες και όχι μόνο, το λόγο πήρε η σύζυγός του κ. Κοκολάκη, Μαρία η οποία και αναφέρθηκε στα ιστορικά γεγονότα και στους αγώνες του γυναικείου κινήματος, ενώ αναμνηστικά δωράκια προσφέρθηκαν σε όλες τις γυναίκες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα.

Ειδικότερα στις παριστάμενες προσφέρθηκε από ένα τριαντάφυλλο και ένα μπουκαλάκι κολόνια που έφερε τα διακριτικά και το λογότυπο του συνδυασμού του κ. Κοκολάκη.

Γιατί όπως συνηθίζεται να λέγεται οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά!