Νότια Κρήτη

Το «Διοικητικό Κέντρο Μεσαράς» θα συμβάλλει στην αποσυμφόρηση της πόλης των Μοιρών

Το «Διοικητικό Κέντρο Μεσαράς» θα συμβάλλει στην αποσυμφόρηση της πόλης των Μοιρών

Θα μεταφερθούν οι δημόσιες υπηρεσίες σε ένα χώρο λειτουργικό και εύκολα προσβάσιμο στους πολίτες.

A-
A+
12/07/2018 | 12:25

Δήλωση Γραμματέα Π.Ε. Ν.Δ. – Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη με αφορμή την εξαγγελία δημιουργίας του
«Διοικητικού Κέντρου Μεσαράς»

«Μετά από πολλά χρόνια αλλεπάλληλων παρεμβάσεών μου στη Βουλή και συντονισμένων προσπαθειών σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση και τοπικούς φορείς, εκπληρώθηκε το πάγιο αίτημα των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής της Μεσαράς αναφορικά με την αξιοποίηση του εγκαταλελειμμένου Στρατοπέδου «Νικολούδη»και την εγκατάσταση στους χώρους του, της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Μεσαράς, Πυροσβεστικού κλιμακίου και άλλων υπηρεσιών της περιοχής.

Το «Διοικητικό Κέντρο Μεσαράς» είναι ένα έργο που συμβάλλει στην αποσυμφόρησητης πόλης των Μοιρών μεταφέροντας δημόσιες υπηρεσίες σε ένα χώρο λειτουργικό και εύκολα προσβάσιμο στους πολίτες της περιοχής.

Η προσπάθεια όμως,δεν τελειώνει εδώ. Είναι αυτονόητη υποχρέωσή μας – και αποτελεί προσωπική μου δέσμευση-να συνδράμουμε με όλες μας τις δυνάμεις στην υλοποίηση της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας που συμβάλλει στην ανάδειξη των αναπτυξιακών δυνατοτήτων του τόπου μας».

 

 

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.