Νότια Κρήτη

Το ευχαριστώ του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυμπακίου για το 9ο Καρναβάλι

Το ευχαριστώ του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυμπακίου για το 9ο Καρναβάλι

Ανανεώνουν το ραντεβού τους για το Καρναβάλι του 2020!

A-
A+
15/03/2019 | 9:56

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυμπακίου ευχαριστεί θερμά όλους όσους συνέβαλαν για να πραγματοποιηθεί με επιτυχία το 9ο Καρναβάλι του Δήμου Φαιστού, ενώ ανανεώνουν το ραντεβού τους για το Καρναβάλι του 2020!

Ενημέρωση από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τυμπακίου:

Με την λήξη του 9ου Καρναβαλιού Δήμου Φαιστού στο Τυμπακι, το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυμπακίου θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά:

  • την Περιφέρεια Κρήτης, η οποία για άλλη μια φορά βρέθηκε στο πλευρό μας
  • όλους τους χορηγούς που στήριξαν για άλλη μια φορά την προσπάθεια διαφύλαξης και συνέχισης των εθίμων του τόπου μας
  • όλους τους εθελοντές που στελέχωσαν την Καρναβαλική Επιτροπή αλλά και διασφάλισαν την ομαλή και συντονισμένη οργάνωση τόσο κατά τις ημέρες των προετοιμασιών όσο και κατά την μέρα της παρέλασης
  • τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό του τμήματος Μοιρών οι οποίοι για άλλη μια φορά επιβεβαίωσαν και απέδειξαν ποσό σημαντική είναι η γνώση να επέμβεις και να προφυλάσσεις συνεχώς τον συνάνθρωπο σου είτε φορώντας την στολή είτε όχι! Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ και ένα μεγάλο μπράβο σε όλους σας!

Κλείνοντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμμετέχοντες, ιδιώτες, παρέες, φορείς, ομάδες, που έδωσαν για άλλη μια φορά τον παλμό σε έναν θεσμό ο οποίος ξεπερνάει τον μισό αιώνα ζωής!

 

Σας ευχαριστούμε θερμά όλους!

Καλή Σαρακοστή!

Ραντεβού στο Καρναβάλι του 2020!