επικαιρότητα

«TZAGKARAKIS & associates» στον κρητικό νότο: Ένα Γραφείο που «σας λύνει τα χέρια»

«TZAGKARAKIS & associates» στον κρητικό νότο: Ένα Γραφείο που «σας λύνει τα χέρια»

Βασικός στόχος είναι να μείνετε 100% ικανοποιημένοι από την συνεργασία!

A-
A+
09/10/2019 | 11:25

Ένα Γραφείο που «σας λύνει τα χέρια», αναλαμβάνοντας τα πάντα στην αρχιτεκτονική μελέτη για κατασκευή οικοδομών & στην επίβλεψη της ιδιοκτησίας σας.

«Βασικός μας στόχος είναι να μείνετε 100% ικανοποιημένοι από την συνεργασία μας»:  Η φράση του Πολιτικού Μηχανικού Μιχάλη Τζαγκαράκη επικεφαλής της «Tzagkarakis+associates» , περικλείει την κύρια αρχή του Γραφείου του που έχει έδρα έναν από τα πιο φημισμένα μέρη του κρητικού νότου τα Μάταλα και δραστηριοποιείται στο χώρο των κατασκευών, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών.

Εάν ενδιαφέρεστε για την κατασκευή και αρχιτεκτονική του σπιτιού σας, του εξοχικού σας, μιας ξενοδοχειακής μονάδας ή ενός άλλου επαγγελματικού χώρου, το Γραφείο «Tzagkarakis+associates» αποτελείται από μια εξαιρετική ομάδα αρχιτεκτόνων, πολιτικών μηχανικών αλλά και μηχανολόγων μηχανικών με εμπειρία στον τομέα των κατασκευών και των μελετών, αναλαμβάνοντας «τα πάντα» για σας: από την ιδέα του πως θα διαμορφωθεί ο χώρος σας ώστε να καλύπτει την αισθητική σας και τις ανάγκες σας -προτείνοντας σας  τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές ιδέες- μέχρι την διαρκή επίβλεψη από την αρχή έως το τελικό στάδιο δημιουργίας του έργου .

Υπηρεσίες

Το Γραφείο του Πολιτικού Μηχανικού του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου Μιχάλη Τζαγκαράκη και των συνεργατών του προσφέρει πληθώρα υπηρεσιών, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται:

 -Αρχιτεκτονική & κατασκευή:  Υλοποίηση του σχεδιασμού,  κατασκευή με επίβλεψη σε όλα τα στάδια του έργου για κατοικίες, βίλες, διαμερίσματα, ξενοδοχεία, εστιατόρια, βιομηχανικά κτίρια, κ.α.

Καινοτόμες ιδέες

Όπως υπογραμμίζει ο κ. Τζαγκαράκης «Αναλαμβάνοντας συνεχώς νέα έργα, μικρού ή μεγαλύτερου μεγέθους, με διαφορετικές ιδιαιτερότητες και απαιτήσεις, αναπτύσσουμε εξελιγμένες και καινοτόμες αρχιτεκτονικές ιδέες» και ίσως αυτό να είναι και το «μυστικό» της επιτυχίας του «Tzagarakis & associates»: οι καινούργιες ιδέες και προτάσεις που βασίζονται πάντα στα «θέλω» και στις επιθυμίες του πελάτη, με κύριο στόχο το… χαμόγελο ικανοποίησης του από το τελικό αποτέλεσμα.

 

«TZAGKARAKIS & associates»  στα Μάταλα (έναντι Matala Bay Hotel),

Τηλέφωνο: 6983 865925

Email: [email protected]

Web: www.tzagkarakis.com

Ανοικτά Δευτέρα – Σάββατο 8:30 το πρωί με 19:00 το απόγευμα.

Εξωτερική αυλή ανάμεσα στα τοιχία διατηρώντας το ήδη υπάρχον δέντρο, προσθέτοντας το στοιχείου του νερού.

 

Η πισίνα όαση δροσιάς δεσπόζει στο χώρο.

Mόνιμη κατοικία οικογένειας με χώρο εργαστηρίου που επέλεξε πλέον να ζει νότια της Μεσσαράς προς τη θάλασσα του Λιβυκού

Η πισίνα λειτουργεί και βιοκλιματικά καθώς ο αέρας δημιουργεί συνθήκες δροσιμού στο αίθριο

Επέμβαση σε υφιστάμενο κτίριο ξενοδοχείου στα Μάταλα, στον χώρο εστίασης. Ο χώρος παρασκευής φαγητού και οι μπουφέδες ενοποιούνται αρμονικά δίνοντας την αίσθηση στον επισκέπτη ότι βρίσκεται στον χώρο μιας κρητικής κουζίνας.

Εντοιχισμένα ντουλάπια, πήλινα κιούπια και ξύλινες συνθέσεις ενισχύουν την αίσθηση του οικείου, μη τυποποιημένου χώρου.