Νότια Κρήτη

Χαλκιαδάκης: Το Σούπερ Μάρκετ που «είναι δίπλα μας»!

Χαλκιαδάκης: Το Σούπερ Μάρκετ που «είναι δίπλα μας»!

Μια δυνατή σχέση πολλών χρόνων με τους Κρητικούς.

A-
A+
14/12/2017 | 17:29

Μετρώντας ήδη πολλά χρόνια -πάνω από 35- στην αγορά της Κρήτης και αρκετά χρόνια στην περιοχή της Μεσαράς –το κατάστημα στα Καπαριανά Μοιρών γιορτάζει μαζί μας, αυτό το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου, 8 χρόνια λειτουργίας, με μια όμορφη εκδήλωση γεμάτη γεύσεις, μουσική και δώρα!- τα Σούπερ Μάρκετ Χαλκιαδάκης έχουν κτίσει μια δυνατή σχέση εμπιστοσύνης με τους καταναλωτές, επιτελώντας παράλληλα πλούσιο κοινωνικό έργο με ποικίλες δράσεις αλλά και στηρίζοντας τους ντόπιους παραγωγούς προβάλλοντας και προωθώντας τα προϊόντα τους!

Δίπλα μας

Δίπλα στον καταναλωτή, δίπλα στον ντόπιο παραγωγό, δίπλα στην κοινωνία, το όνομα Χαλκιαδάκης διόλου τυχαία δεν συνοδεύεται από το μότο «το όνομα που εμπιστεύεστε». Πατώντας γερά στην κρητική παράδοση των εξαιρετικών προϊόντων, της οικογενειακής, φιλικής –ανθρώπινης!- σχέσης με τους πελάτες αλλά και τους ίδιους τους εργαζόμενους τους τα Σούπερ Μάρκετ Χαλκιαδάκης, εκσυγχρονίζονται διαρκώς προσφέροντας πάντα μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε συμφέρουσες τιμές για τον καταναλωτή.

Να είστε εκεί!

Αυτό το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου, από τις 12 έως τις 3 το μεσημέρι, είμαστε όλοι καλεσμένοι στη γιορτή του Σούπερ Μάρκετ Χαλκιαδάκης στις Μοίρες, μια γιορτή με κεράσματα, γευστικές δοκιμές τοπικών προϊόντων, με κρητική μουσική από τον dj & ραδιοφωνικό παραγωγό Γιώργο Κοκαράκη αλλά και παιχνίδια με δωροεπιταγές για τους τυχερούς!

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.