Νότια Κρήτη

Χορήγηση Μέσων Ατομικής Προστασίας στο Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Μοιρών

Χορήγηση Μέσων Ατομικής Προστασίας στο Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Μοιρών

Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών είναι ενταγμένο στην Πολιτική Προστασία.

A-
A+
25/02/2020 | 8:48

 

Ενημέρωση από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό του Τμήματος Μοιρών:

Σας ενημερώνουμε ότι την προσεχή Πέμπτη 27/02/2020 στις 20.00 το βράδυ, στην έδρα του ΕΕΣ Μοιρών θα γίνει τελετή παράδοσης – παραλαβής Μέσων Ατομικής Προστασίας στο Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών  από τον Δήμαρχο και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο του Δήμου Φαιστού, στα πλαίσια της ενίσχυσης του έργου των Εθελοντών και της αναβάθμισης της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Φαιστού.

Υπενθυμίζουμε ότι το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ε.Ε.Σ. είναι Εθελοντική δύναμη ενταγμένη στην Πολιτική Προστασία, σύμφωνα με την υπ αριθμ. 22/2001 απόφαση, και ως τέτοια από το 1999 οι Εθελοντές του Τμήματος Μοιρών, συνδράμουν όποτε ζητηθεί στο έργο των φορέων της Πολιτικής Προστασίας του τόπου μας και όχι μόνο.

Ο ανωτέρω εξοπλισμός, αναγκαίος για την ασφάλεια των ήδη καταρτισμένων απο την Σχολή Επιμόρφωσης και Μετεκπαίδευσης της Πυροσβεστικής Ακαδημίας στην δασοπυρόσβεση και δασοπροστασία Εθελοντών, αλλά και αυτών που θα καταρτιστούν και μελλοντικά, θα βοηθήσει τα μέγιστα στο έργο των Εθελοντών στο πεδίο που επιχειρούν.