Νότια Κρήτη

Χρυσό μετάλλιο στο “ZeusRun 2018” στο Ψυχρό για τη Μεσαρίτισσα Αιμιλία Πρωτογεράκη

Χρυσό μετάλλιο στο “ZeusRun 2018” στο Ψυχρό για τη Μεσαρίτισσα Αιμιλία Πρωτογεράκη

Τρέχοντας μαραθώνιο επιβεβαιώνει την κλάση της σε κάθε μεγάλη παγκρήτια διοργάνωση.

A-
A+
13/08/2018 | 12:51

Την ώρα που όλη η Ελλάδα νιώθει εθνική υπερηφάνεια για τους αθλητές της που συμμετέχουν σε κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις του εξωτερικού αποσπώντας μετάλλια και διακρίσεις, νέα ταλαντούχα παιδιά δίνουν τον δικό τους αγώνα σε αθλητικές διοργανώσεις στην Κρήτη γεννώντας ελπίδες για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

Μια τέτοια νέα κοπέλα που ταυτόχρονα αποτελεί και ένα ανερχόμενο αστέρι στους δρόμους μεγάλων αποστάσεων είναι η μεσαρίτισσα με καταγωγή από τον Αμπελούζο, Αιμιλία Πρωτογεράκη, η οποία αν και ασχολείται με το τρέξιμο ερασιτεχνικά, επιβεβαιώνει την κλάση της σε κάθε μεγάλο αγώνα.

Τελευταία διοργάνωση στην οποία έλαβε μέρος και ανέβηκε στο βάθρο κατακτώντας την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο ήταν οι 38οι ΔΙΚΤΑΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ – ZEUSRUN 2018 που διεξήχθησαν χθες, Κυριακή, 12/08 στο Ψυχρό στο Οροπέδιο Λασιθίου.

Οι διοργανωτές με σύνθημα “Προετοιμάζεσαι για τον αυθεντικό Μαραθώνιο; Έλα στο Οροπέδιο Λασιθίου και πάρε μέρος στο καλύτερο Long Run”! απηύθυναν πρόσκληση συμμετοχής σε αθλητές και αθλήτριες να δοκιμάσουν τις αντοχές τους.

Συμμετέχοντας στη διαδρομή των 24χλμ με αφετηρία από το Δικταίο Άντρο(Σπήλαιο Γέννησης του Δία) και κάνοντας το γύρο του Οροπεδίου Λασιθίου με τερματισμό στην κεντρική πλατεία στο Ψυχρό, η Αιμιλία ήρθε πρώτη, με χρόνο 1 ώρα 50 πρώτα λεπτά και 01 δευτερόλεπτα, ανεβαίνοντας στην υψηλότερη θέση στο βάθρο και κατακτώντας ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο.

Κοντά της, όπως πάντα, η οικογένεια και οι φίλοι της, αλλά και πολλοί μεσαρίτες που την ακολουθούν σε κάθε αγώνα που τρέχει για να την εμψυχώσουν στην προσπάθειά της.

Η Μεσαρά έχει πλέον το δικό της “χρυσό κορίτσι” και κάθε λόγο να αισθάνεται υπερήφανη για την αθλήτρια της!

Καλή συνέχεια Αιμιλία με ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις και εκτός των συνόρων της Κρήτης!