Παράξενα

Εστιάτορας στο Κουβέιτ έβαλε ψεύτικα μάτια στα ψάρια για να δείχνουν φρέσκα

Εστιάτορας στο Κουβέιτ έβαλε ψεύτικα μάτια στα ψάρια για να δείχνουν φρέσκα

Η αστυνομία του Κουβέιτ πάντως έκλεισε το εστιατόριο μόλις αποκαλύφθηκε η απάτη.

A-
A+
18/11/2018 | 15:24

«Το φρέσκο ψάρι από τα μάτια φαίνεται» λέει η γνωστή ρήση και αυτό φαίνεται πως θέλησε να ακολουθήσει ένας εστιάτορας στο Κουβέιτ.

Ο συγκεκριμένος ιδιοκτήτης, συγκεκριμένα, κόλλησε ψεύτικα μάτια στα ψάρια σε μαι απέλπιδα προσπάθεια να δείχνουν φρέσκα.

Το ψάρι με τα ψεύτικα μάτια προκειμένου να δείχνει πιο φρέσκοΤο ψάρι με τα ψεύτικα μάτια προκειμένου να δείχνει πιο φρέσκο

Τις φωτογραφίες ενός από τα ψάρια, ανέβασε στο Twitter η εφημερίδα Al Bayan το Σάββατο, αφήνοντας τους χρήστες με το στόμα ανοιχτό μπροστά στη δημιουργικότητα των ιδιοκτητών του καταστήματος.

 

Οι Αρχές έκλεισαν το εστιατόριο μετά την αποκάλυψη της απάτης Οι Αρχές έκλεισαν το εστιατόριο μετά την αποκάλυψη της απάτης

Η αστυνομία του Κουβέιτ πάντως έκλεισε το εστιατόριο μόλις αποκαλύφθηκε η απάτη.

«Νόμιζα ότι τα είχα δει όλα, αλλά το Twitter πάντα μου αποδεικνύει πως κάνω λάθος» έγραψε κάποιος χρήστης των social media.

 

 

iefimerida.gr

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.