Υγεία

Η πιο παράξενη φοβία που μπορείτε να αναπτύξετε

Η πιο παράξενη φοβία που μπορείτε να αναπτύξετε

Δεν πάει το μυαλό σας ποια είναι η πιο παράξενη και συνάμα παράλογη φοβία που υπάρχει στον κόσμο.

A-
A+
13/06/2018 | 14:26

Ένα βίντεο συγκεντρώνει τις πιο περίεργες φοβίες που υπάρχουν σε ολόκληρο τον κόσμο. Με τίποτα δεν πάει ο νους σας στις παρακάτω φοβίες που σίγουρα δεν αναπτύσσουν πολλοί άνθρωποι στον κόσμο.

Η πιο παράλογη από όλες είναι η φοβοφόβια. Όπως μπορείτε να καταλάβετε από το όνομά της είναι ο φόβος του να αναπτύξεις μία φοβία!

Πεθεροφοβία είναι ακόμη μία ασθένεια που δεν συναντάται συχνά… Πρόκειται για τον φόβο που αναπτύσσει κάποιος όταν είναι κοντά στην πεθερά του.

Κάτι που δεν ξέρατε μέχρι τώρα είναι ίσως το γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι πάσχουν από υπνοφοβία. Αυτοί οι άνθρωποι φοβούνται να κοιμηθούν καθώς νομίζουν ότι αν κοιμηθούν, μπορεί να μην ξυπνήσουν ξανά ποτέ.

Στη Βρετανία, 54% του πληθυσμού της πάσχει από νομοφόβια. Είναι ο φόβος ότι θα χάσεις σήμα στο κινητό σου… Η φοβία αυτή περιλαμβάνει επίσης φόβο του να κλείσει το κινητό από μπαταρία και το να το χάσεις από τα μάτια σου.

Δείτε το βίντεο:

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.