Πολιτική

Δήμαρχος Φούρνων : Δεν κατέβηκε καμία σημαία

Δήμαρχος Φούρνων : Δεν κατέβηκε καμία σημαία

Τις προκλητικές δηλώσεις του Τούρκου Πρωθυπουργού διαψεύδει ο Δήμαρχος Φούρνων

A-
A+
16/04/2018 | 16:24

Τις προκλητικές δηλώσεις του Τούρκου Πρωθυπουργού έρχεται να διαψεύσει μετά και την επίσημη απάντηση της Ελληνικής πλευράς , ο δήμαρχος Φούρνων, Ιωάννης Μαρούσης.

 

“Δεν κατέβηκαν οι ελληνικές σημαίες από τις τρεις βραχονησίδες του συμπλέγματος των Φούρνων. Τώρα ήμουν στα ανοιχτά. Τις είδα και τις τρεις να κυματίζουν κανονικά”, δήλωσε πριν από λίγα λεπτά στο enikos.gr ο Δήμαρχος Φούρνων Ιωάννης Μαρούσης.

“Ενημερώθηκα και εγώ για τη δήλωση Γιλντιρίμ, γι’ αυτό και αποφάσισα να προσεγγίσω το σημείο για να διαπιστώσω τι έχει γίνει. Ωστόσο, έστω και με κιάλια, είδα τις ελληνικές σημαίες. Δεν τις κατέβασαν οι Τούρκοι”, συμπλήρωσε ο Δήμαρχος. “Έχω οπτική επαφή. Δεν μπορώ να γνωρίζω τι άλλο έχει συμβεί. Ξέρω μόνο ότι τις σημαίες τις έβαλαν παιδιά, Φουρνιώτες, που είχαν έρθει στο νησί για τις διακοπές του Πάσχα. Κι εγώ ενημερώθηκα για την πράξη τους, δεν το γνώριζα”, τόνισε στο enikos.gr ο κ. Μαρούσης.

Διαβάστε ακόμη: Κατεβάσαμε Ελληνική σημαία από ακατοίκητη βραχονησίδα ισχυρίζεται ο Τούρκος Πρωθυπουργός

Τι απαντά η ελληνική πλευρά στην πρόκληση του Τούρκου Πρωθυπουργού

enikos.gr

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.